Havnevej 7, 1. 17., Hejlsminde, 6094 Hejls

Bo på DIT eget BADEHOTEL med udsigt til Lillebælt fra stuen og til Hejls Nor fra den store fælles tagterrasse
1 værelseslejlighed på 56 m² beliggende i stueetagen på det charmerende Hejlsminde Badehotel fra 1902 med direkte adgang til badeland og med smuk udsigt fra stuen til Lillebælt og Hejlsminde Bugt. Lejligheden er løbende vedligeholdt og lige til at indflytte/overtage. "Hotellet" er igennem tiden blevet renoveret ad flere omgange og fremstår yderst præsentabelt med 24 lejligheder og med fri afbenyttelse, i sommerhalvåret, af badelandets faciliteter med bla. sauna, spa-anlæg, rutsjebane, legerum m.v. Herudover forefindes tillige en god badestrand lige udenfor døren samt legeplads og minigolf. Hotellet har egen badebro hvor du kan såvel bade som fiske fra. Alle badehotellets aktiviteter er inkluderet. De 24 lejligheder ejer og driver i fællesskab badelandet som er yderst børnevenligt indrettet. Dancenter har indlejet sig i bygningen. Der er mulighed for at anvende lejligheden til beboelse hele året, idet status er angivet som ejerlejlighed.

Lejligheden er indrettet med en rummelig entré, stort badeværelse med brus, køkken med spiseplads i direkte forbindelse med stuen og en indrettet soveafdeling med rigtig god skabsplads.

Fællesudgiften inkluderer udgift til: Renovation, forsikring, fælles el/vand/varme samt de normale udvendige vedligeholdelsesudgifter. Der er en fælles arbejdsdag for alle, ellers er alt betalt via fællesudgifterne - dog ikke den indvendige vedligholdelse. Der er pt en igangværende udlejningsaftale med Dancenter.
Hele herligheden er meget naturskønt beliggende i et område omgivet af vandudsigt på begge sider fra tagterrassen. Bag "hotellet" ligger det fantastiske smukke vandområde Noret, et fredet fuglereservat - oplagt til vandreture og rekreation.
Nærmeste indkøbsmulighed er Brugsen i Hejls og der er 18 km til Kolding og 16 km til Haderslev. - En idéel og overkommelig feriebolig til såvel udlejning som til eget brug - her er alt hvad du skal bruge!