Kundeudtalelser Slagelse

"Meget proffesionel rådgivning."

Steen
Bjæverskov

"Det er de bedste penge, jeg har betalt længe. Jeg husker processen sidste gang jeg købte en bolig som lang, stressende og noget udfordrende. Sådan har jeg ikke haft det denne gang. Vel har jeg da haft sommerfugle i maven over lån og at skulle flytte ud af Roskilde, men den gode rådgivning og støtte, jeg har fået fra dig har gjort, at jeg kunne sove roligt om natten. Så tak, søde Magnus. Jeg er en meget tilfreds kunde "

Isabel
Roskilde

"Magnus lavede et fantastisk arbejde i forbindelse med vores hussalg i Køge. Top professionel og hele tiden med relevante opdateringer til os. Jeg kan varmt anbefale ham og BoligOne i Slagelse."

Finn
Køge

"Stor ros til Magnus hos BoligOne Slagelse! Han har gjort hele forløbet med køb af vores første bolig så meget lettere. Han er utrolig professionel og man føler man er i sikre hænder hos ham. Intet at sætte en finger på! Kan ikke andet end at anbefale ham til andre der står og skal bruge en køberrådgiver. :)"

Kian
Boeslunde

"Kæmpe tak til Magnus for professionel tilgang til salg af vores dejlige hjem. Hans personlighed bar præg af stor tålmodighed, altid imødekommen og arbejdsomhed for både sælger og vores nye købere. Vi oplevede god og realistisk prissættelse og hurtigt salg af bolig. Sidst skal nævnes at vi desuden har haft stor glæde at Magnus, som rådgiver på nyt køb af kommende bolig. Hans høje faglighed og præcision bragte os trygt og godt videre, og det bragte vores boligdrøm til virkelighed. Vi kan varmt anbefale Magnus her fra Køge/Ringsted området"

Tina
Ringsted

"Magnus Kristensen hos BoligOne i Slagelse er en virkelig dygtig ejendomsmægler, der arbejdede engageret, loyalt og passioneret for at stille os bedst muligt ift. vores salg af sommerhus. Vi er mere end tilfredse!"

Anders
Slagelse