Kundeudtalelser Roskilde

"Stine er den bedste ejendomsmægler som vi har haft (hun er enestående) og vi har købt og solgt mange gange, så vi ved hvad vi taler om. Stine har solgt vores nabohus på 14 dage ligeledes vores på 14 dage. Da naboen var så tilfreds med hele hendes virke omkring deres salg og senere da vi selv mødte hende og hendes personlighed, ja da var vi ikke i tvivl m, at det skulle være den ejendomsmægler der skulle stå for vores salg, det har vi ikke fortrudt. Stine har været med os fra start til afslutning af handelen. Vi er nærmest blevet holdt i hånden. Vi er blevet orienteret om alt hvad der skete omkring handelen og uforståelige ting og sager er blevet gjort forståelige. Alle underskrevet dokumenter er blevet gennemgået personligt med Stine, således kunne vi rette spørgsmål og få svar på uforståelige ting, når det tekniske drillede, ja så stod Stine ved vores side, det føltes altid som en dejlig varm omfavnelse, enestående som ejendomsmægler, varm og tryg som menneske har det indtil videre været den bedste ejendomshandel vi nogensinde har prøvet, vi er ikke helt i mål endnu men det kommer vi på bedste vis , det er vi 100% sikker på. Vi takker så meget for din måde at takle alt på, din personlighed og vindende væsen."

Maja og Jørgen
Vig

"Stine Kronvold har bare været SUPER! Tak for din tålmodighed med vores proces, vi er meget tilfredse med alt hvad du har gjort for os. Bonussen må være, at du solgte huset til prisen på kun 1 uge. Tak endnu engang for din måde at møde os på. Vi kan varmt anbefale dig."

Michael Flindt
Nykøbing

"Vores oplevelse med vores boligmægler var intet mindre end fremragende. Hun skilte sig ud fra de andre mæglere vi talte med ved at lytte opmærksomt til vores syn på, hvad der gjorde vores hus værdifuldt. Det var tydeligt, at hun forstod og værdsatte de unikke aspekter af vores ejendom. Kommunikationen var både behagelig og effektiv. Hun formåede at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære, hvilket gjorde hele salgsprocessen mere afslappet og tryg for os. Hun formåede at trække nyttige paralleller mellem vores område og andre velansete områder, hvilket hjalp med at fremhæve vores hjem i et realistisk og overbevisende lys. Denne indsigt hjalp med at præsentere vores hus i det bedst mulige lys, hvilket understregede dets potentiale og attraktivitet. Resultatet taler for sig selv. Hun formåede at sælge vores hus hurtigt og til en god pris, hvilket understreger hendes effektivitet og forståelse af markedet. Gennem hele processen bevarede hun en lige til, personlig og professionel tilgang. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med hende, og vi ville uden tøven anbefale hende til andre, der søger en mægler, der både forstår deres behov og kan levere resultater."

Gunnleygur Clementsen
Vinge - Frederikssund

"Jeg fik solgt mit hus på første fremvisning."

Casper Sørensen
Hedehusene

"Vil gerne anbefale alle at bruge Stine Kronvold ved salg af jeres ejendom, gjort et stort stykke arbejde, solgt mit hus på bare 3. Fremvisning. Flot stykke arbejde og rigtigt god service og lave omkostninger ved salg. Stort tak til Stine Kronvold. BoligOne Roskilde."

Birte Jacobsen
Ågerup - Roskilde

"Stine er en ordentlig, venlig og reel ejendomsmægler, der holder ord. Jeg kan klart anbefale Stine Kronvold"

Henning Gebauer
Ågerup - Roskilde

"Du er dygtig! Tak for professionel og personlig vejledning i forbindelse med mit hussalg. Du har været med til at gøre processen tryg, blandt andet ved at sætte dig i kundens sted. Dit motto burde være: Sammen skaber vi resultater! Du er god til at finde løsninger. Jeg ønsker dig alt godt fremover. Mange hilsner Birgitte"

Birgitte
Hvalsø

"Min kone og jeg købte for nylig et sommerhus, hvor Stine repræsenterede sælger. Vi havde en god kommunikation i hele processen. Gennem forhandlingen var stemningen og tonen god og professionel. Jeg har handlet bolig flere gange før, men aldrig har jeg været tilfreds med SÅ lille et afslag. Stine formåede at få mest ud til sælger, med en tilfreds køber. Det er første gang, at jeg som køber har følt mig helt tryg ved ejendomsmægleren. Det plejer at være et privilegium tilhørende sælgeren. Når jeg en dag skal sælge/købe bolig igen, vil jeg kontakte Stine."

Jacob Vestervang
Kirke Såby