Kundeudtalelser Næstved

"Skal du sælge eller købe hus, så kan vi klart anbefale BoligOne Næstved. De har solgt vores hus i Holmegaard og førte os sikkert igennem hele vejen. Det har været en meget positiv oplevelse langt udover det sædvanlige. De er professionelle, dygtige og kan virkelig deres kram. Endvidere var de altid hurtige på aftrækkeren, responsen var i verdensklasse. 1000-tak for et supergodt og effektivt salgsarbejde."

Familien Leit
Næstved

"Kan klart anbefale BoligOne, Næstved. De er yderst behagelige, kompetente og professionelle lige fra første møde til salget og det efterfølgende papirarbejde. Stort tak for hjælp til salg af min bolig :-"

Peder
Næstved

"Nu har vi 2 gange indenfor de seneste ca. 4 år både købt og solgt bolig via BoligOne - og vi kan klart anbefale BoligOne som mægler. Næstved afdelingen med Lars Eriksen og Gitte Køtter er begge fuld fokuseret på handel og papirgangen, således at resultatet for dig som både købende og sælgende kunde bliver det bedst mulige. Gitte Køtter er det faste holdepunkt i baglandet, der har styr på alle papirgange og aldrig svigter, ligesom hun altid er parat med hjælp og assistance på de mange spørgsmål, der naturligt vil være i en bolighandel."

Birgith
Næstved

"Jeg har netop solgt mit rækkehus, da køber henvendte sig selv, solgte jeg uden om mægler. Jeg valgte at bruge BoligOne til alt papirarbejdet. Det har været en tryg og god oplevelse, har virkelig nydt at kunne læne mig tilbage og vide der var styr på ALT. Vælg BoligOne Næstved hvis du ønsker en tryg og professionel handel."

Dorthe Holm
Næstved

"Vi har haft et godt forløb med BoligOne Næstved, - meget professionelt både ved salg og køb af ejendom. Medgiver vores bedste anbefalinger."

Peter
Næstved

"Vores absolut bedste anbefaling Virkelig god behandling, troværdighed og service! Som købere følte vi os godt vejledt, vi blev ikke presset på nogen måde, og vi blev ikke kastet ud i budrunde, selv om vi var flere, der ville købe huset. Altid venlige, vidende, hjælpsomme og flinke. De får vores absolut bedste anbefalinger på alle parametre!"

Kristina
Næstved