BoligOne Markvadsen ApS

BoligOne ejendomsmægler v/Markvardsen.
Vi bor i Roskilde og har været i Roskilde og omegn i mere end 30 år. Vi har derfor et rigtig godt kendskab til Roskilde og Lejre kommuner. Vi har mange års mæglererfaring fra flere mæglerkæder og det er baggrunden for, at vi har valgt BoligOnes koncept, som vi mener tjener kunderne bedst.
BoligOne er en sammenslutning af uafhængige erfarne mæglere, der nu har eksisteret i mere end 10. Der er forretninger fordelt over hele landet. Vi har stor samhørighed i sammenslutningen og bruger hinanden fagligt, så en ejendomshandel hos BoligOne altid sker trygt og korrekt.
Vi har valgt at sælge boliger på en måde, der er tilpasset den måde samfundet fungerer på i dag. Hvad betyder det:
·      Forretning drives fra et mindre kontor eller hjemmefra. Meget få går i dag banken eller en mægler. I stedet holder vi en løbende dialog/kontakt via telefon/mail/sms og når vi mødes, vil vi hellere komme til Jer. Det sparer tid og Jeres penge.
·      Annoncering af boligen sker på e-nettets forskellige boligsider. Det er effektivt, det er her køberne er og så sparer det Jer for ofte store annoncerings omkostninger.
·      Vi arbejder digitalt med boligens dokumenter. De indscannes og gøres tilgængelig for alle parter via vores boligsystem. Købsaftaler underskrives så vidt muligt digitalt, så vi undgår en masse kopiering af dokumenter til skade for miljøet.
·      Køberkartotek har vi adgang til som enhver anden mægler via vores boligsystem C&B, via søgeprofiler lagt ind på Boligsiden.dk og dem, som har henvendt sig direkte til os.
·      Boligone er fleksibel med hensyn til, hvordan du vil sælge. Vi kan klare handlen fra A-Z, du kan deltage med fremvisninger eller klare alle fremvisninger selv og behovet for annoncering bliver vi enige om og har en løbende dialog om.
·      Boligens udbudspris aftaler vi ud fra vores grundige research af markedet i området, så vi med sikkerhed får sat en udbudspris, der har interesse for købere.
·      Boligone tilbyder rådgivning om boligens præsentation. Der kan være småting, som det godt kan betale sig at udbedre inden salget for at opnå en bedre pris.
·      Boligstyling kan også være aktuelt. Her afregnes så direkte med stylisten.
Salæropbygning:
Vores effektive forretningsdrift har stor betydning for det, du ender med at betale for salget. Ved at vælge BoligOne kan du spare op til 60% i salgsomkostninger i forhold til en traditionel mægler. Hos BoligOne betaler du:
Fast grundsalær som dækker vores lovpligtige ydelser, gebyrer til IT-systemer og forsikring.
Dokumentationsomkostninger til foto, oplysninger om boligen og boligens upload på e-nettet
Annonceringsstrategi, som vi aftaler, så vi holder fokus på, at det er din bolig, der skal sælges. Det sker på diverse boligsider, sociale medier og enkelte spotannoncer i aviser, hvis det ønskes
Fremvisninger, hvor du kan vurdere fra gang til gang, om du skal/vi skal fremvise, men du kan også fra starten beslutte, at du gør det hele eller vi gør det hele. Det er op til dig. Vi rådgiver selvfølgelig om, hvordan du bedst kan fremvise.
Hertil kommer en ekstern udgift til husrapporter (energi-/el- og tilstandsrapport – og tilbud om betaling af halv ejerskifteforsikring). Dette betaler du direkte til konsulenterne, men vi kan aftale, hvornår de skal laves. Det er dog et lovkrav, at energirapporten foreligger inden boligen annonceres til salg.
Så vi er meget fleksibel og vores erfaringer er entydige. Det giver det bedste boligsalg.
"hvorfor betale for meget"
Boligsalg er et samarbejde. Ring  5211 1906 / 2555 9452 eller send os en mail på roskilde@boligone.dk

BoligOne Markvardsen ApS


Holbækvej 19

4000 Roskilde


52111906roskilde@boligone.dk

CVR 40522298


Åbningstider

Mandag
10-15

Tirsdag
10-15

Onsdag
12-16

Torsdag
10-14

Fredag
efter aftale

Lørdag
efter aftale

Søndag
efter aftale

Medarbejdere

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.