Johanne Korchs Vej 36, 4700 Næstved

Flot 1-plansvilla i et af Næstveds bedste kvarterer

Nu har du mulighed for at erhverve dig denne velbeliggende og spændende 1-plansvilla, beliggende på Johanne Korchs Vej 36, som er et af Næstveds bedste kvarterer.
Villaen er beliggende på en stille og børnevenlig villavej, i et yderst attraktivt område af byen. Fra adressen har I skoler, pasningstilbud og indkøbsmuligheder i nærområdet. De veludbyggede stisystemer gør, at børnene kan komme trygt og sikkert til en af byens bedste skoler og udmærkede idrætsfaciliteter, mens Herlufsholmskoven og centrum venter inden for kort afstand.

Boligen byder på 172 kvm og en speciel planløsning, da den i dag er indrettet med 2 boliger i 1, så der er mulighed for en seperat teenagerafdeling med egen indgang.
Fra boligens hoveddør, træder du ind i en god entre, med fin plads til overtøjet. Herfra fortsætter du ind i boligens spisestue, der ligger i åben forbindelse med husets stue. Stuen er er dejlig stor og bliver beriget med et flot lysindfald fra to skydedøre. Der er fra stuen udgang til en skøn sydvendt flisebelagt terrasse, hvorfra solen kan nydes dagen igennem. Boligen indeholder derudover et godt og velholdt køkken holdt i lyse, fine materialer samt et godt og rummeligt bryggers. Derudover kan I disponere over 2 gode værelser, begge med indbyggede skabe samt et badeværelse. Dertil kommer en særskilt indrettet "lejlighed" med egen indgang, der rummer et køkken i åben forbindelse til en rummelig stue samt et badeværelse. Der er adgang til en etableret hems fra stuen. Fra køkken/stue er udgang til egen lille lukket vestvendte terrasse.
Boligen er en enfamilies ejendom og kan relativ nemt genetableres med den oprindelige planløsning.
Ude venter der en skøn og vedligeholdelses nem have, hvor I kan glæde jer over blandt andet en hævet flisebelagt terrasse samt en jordkælder til opbevaring. Derudover er der en tilhørerende carport, en skøn udestue fra 2009, et godt værksted og et lille grillhus.
Kontakt os allerede i dag for en fremvisning: tlf 21 122 123