BoligOne Næstved

Skal du sælge eller købe bolig i Næstved?
Bolighandel er en stor og vigtig beslutning. Det er derfor afgørende, at du vælger den rigtige rådgiver og ejendomsmægler fra starten.
Vælger du os som din ejendomsmægler, er du garanteret et trygt boligsalg, hvor dine behov er i fokus. Vi sætter en ære i at hjælpe dig trygt gennem hele forløbet.
Vi har styr på tingene og elsker at handle boliger. Vi  har et godt lokal kendskab og det er afgørende for os, at du oplever os nærværende. Du vil få et boligsalg af høj kvalitet og personlig service gennem hele forløbet. Vi er en lille forretning, der prioriterer, at sætte dig og din bolig i centrum, men samtidig har vi et stor netværk af andre ejendomsmæglere, advokater, banker samt forsikringssselskaber.
Hos BoligOne Lars Eriksen er vi sammen om et godt boligsalg og vi sørger for, at du, gennem hele forløbet, får en grundig vejledning og rådgivning.
Du kan forvente at høre fra os gennem hele salget, således vil du altid være helt opdateret på hvad der sker gennem dit boligsalg. Vi fremviser naturligvis din bolig, ligesom vi afholder Åbent Hus arrangementer i det omfang, du måtte ønske det.
Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening hvilket er din sikkerhed, både som køber og sælger, når du handler gennem os. 
Skal vi vurdere din bolig?
Vi tilbyder helt gratis og uforpligtende at give et tilbud på salget af din bolig. Efter endt salgsvurdering af din bolig vil du modtage et nemt og gennemskueligt salgsbudget fra os, så du ikke er i tvivl om dit udbytte af salget af din bolig.
Bestil allerede nu en salgsvurdering ved at trykke på den grønne boks øverst på denne side eller kontakt os på tlf. 21 122 123
Med venlig hilsen
Lars

BoligOne Lars Henrik Eriksen ApS


Præstøvej 57

4700 Næstved


21122123naestved@boligone.dk

CVR 38619268


Åbningstider

Mandag
Efter aftale

Tirsdag
Efter aftale

Onsdag
Efter aftale

Torsdag
Efter aftale

Fredag
Efter aftale

Lørdag
Efter aftale

Søndag
Efter aftale