BoligOne Næstved

Vi lever af glade og tilfredse kunder og vi elsker det….
BoligOne er en landsdækkende kæde drevet af engagerede ejendomsmæglere og hos os, er vi kun afhængige af tilfredse kunder.
Lars Eriksen er et kendt navn i ejendomsmæglerbranchen og har mange års erfaring i den gode ejendomshandel. Hos BoligOne Lars Eriksen kender vi Næstved og lokalområdet rigtig godt.
I butikken er vi stolte af at kunne tilbyde dedikerede medarbejdere – vi ejer selv vores forretning og vi er 100% dedikeret til samarbejdet omkring salg og køb af bolig. Uanset hvor du er i livet og hvilken bolig du skal sælge, er vi klar til at hjælpe dig i din bolighandel.
Hos os får du en personlig mægler, der altid følger kunderne og deres ønsker til dørs. Det er vores mål at yde individuel og den allerbedste service i alle faser af din bolighandel lige fra salgsvurdering, udarbejdelse af professionelt salgsmateriale, opfølgning og endelig salg.
Ekspertise og integritet er nøgleord i vores forretning og kunderne kan altid få fat i os. Vi elsker at skabe løsninger der passer til både køber og sælger. Vi er handlekraftige og har fuldt fokus på, at skabe værdi for kunden.
Vores kunder er glade og tilkendegiver tilfredshed med vores engagement og håndtering af netop deres bolighandel. Vores kunder fremhæver ofte vores spidskompetencer som, tilgængelighed, hurtigt respons samt professionel og kompetent rådgivning gennem hele forløbet i bolighandlen.
Derudover gør vi meget ud af lækkert markedsføringsmateriale og sørger naturligvis også for opfølgning hos kunderne og tilbagemelding til dig som sælger.
Vi kender vores kunder og alle vores boliger. Vi er ikke store, men vi prioriterer vores kunder, og lægger stor vægt på samarbejdet samt lokalkendskabet. Hos os er du og din bolig ikke blot en ud af mange – du og din bolig er noget ganske særligt.
Vi glæder os til at hjælpe dig igennem din bolighandel
Skal vi vurdere din bolig?
Vi tilbyder helt gratis og uforpligtende at give et tilbud på salget af din bolig. Efter endt salgsvurdering af din bolig vil du modtage et nemt og gennemskueligt salgsbudget fra os, så du ikke er i tvivl om dit udbytte af salget af din bolig.
Bestil allerede nu en salgsvurdering ved at trykke på den grå boks nederst på denne side eller kontakt os på tlf. 21 122 123
Med venlig hilsen
Lars

BoligOne Lars Henrik Eriksen ApS


Præstøvej 57

4700 Næstved


21122123naestved@boligone.dk

CVR 38619268


Åbningstider

Mandag
09:00 - 17:00

Tirsdag
09:00 - 17:00

Onsdag
09:00 - 17:00

Torsdag
09:00 - 17:00

Fredag
09:00 - 16:00

Lørdag
10:00 - 12:00

Søndag
Efter aftale

Medarbejdere

Lars Eriksen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

Gitte Køtter

Salg & Vurdering

Jens Christensen

Ejendomsmægler & Valuar MDE

Magnus Kristensen

Salg & Vurdering

Jonathan Hochreuter Andersen

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.