Luk fuldskærm
Vindelevgård 161, 7830 Vinderup
Vinderup, Vindelevgård, villa - det klinger godt og lyder det som noget for dig kan du allerede nu bestille en fremvisning af denne bolig og ikke mindst se frem til, at du kommer til at møde et hus der stråler af stilsikker kvalitet.

Du møder et hus der er bygget i god kvalitet og huset fremstår fuldmuret, huset er væsentligt tilbygget og moderniseret i 2018 og det nyeste badeværelse er faktisk lavet i 2021. Der er troldtect lofter i køkken og soveværelse og kork vinyl gulve i entre, køkken, stue og soveværelse samt parketgulv på 3 værelser

Du har endvidere rådighed over stor garage med elport på 36 kvm, samt et lille udhus på 4 kvm.

Der er en skøn grund der rummer rigtigt gode uderum, 2 store terrasser, 1 sydvest vendt og 1 vest vendt, hvor aftensolen kan nydes og i det hele taget er der en meget velanlagt have med både grønne områder og områder udlagt i fliser, så der også er tænkt på, at vedligeholdelse ikke helt skal tage fokus fra, at livet skal nydes i den skønne have.

I denne villa kan du også glæde dig over lavt energi forbrug og energimærkningen er et B.

Det er også værd, at fremhæve at en naturlig del af facliteterne i huset indbefatter et køkken i åben forbindelse til stuen og alrummet,

Skal du få en fornemmelsen af kvaliteten i denne bolig skal huset ses - indretningen og kvaliteten kan ikke beskrives fuldtud uden, at du har set huset.

Derfor skulle du måske kontakte Liselotte og Mogens i BoligOne og bestille en eksklusiv rundvisning i huse.

Information om boligen

Bolig 151 m2
Antal rum 6
Etager 1
Grund 864 m2
Garage 38 m2
Udhus 7 m2
Sagsnummer 803-0020
Type Villa
Opført 1997
Energimærke B

Liselotte Kragh

Indehaver - salg og vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering