Luk fuldskærm
Villavej 13, 4684 Holmegaard
Muligheder er nøgleordet på Villavej 13, hvor I vil kunne overtage denne villa, der trænger til en kærlig hånd for at den kan blive netop dine drømmebolig.

Boligen trænger til en gennemgribende renovering, og tager man de kreative briller på kan man nemt forestille sig hvordan villaen kan blive forvandlet til et lækkert, lyst familiehjem.

Boligen, der er opført i 1904, opvarmes med fjernvarme og indeholder; En stor entre med trappe til førstesal, en indretningsvenlig stue, køkken af god størrelse, værelse og badeværelse.
På 1. salen kommer du op til en møblerbar repos og 2 store værelser.

Ude venter jer 690 kvm stor grund, lukket af hæk og plankeværk. Her får i glæde af stort græsareal og diverse beplantninger.

Ejendommen er beliggende på en rolig villavej lige midt i Fensmark. Herfra vil du ikke have langt til nogle af hverdagens gøremål, da skole, daginstitution, indkøb og fritidsaktiviteter ligger i en afstand på ca. 1 km. Derudover byder Fensmark også på fine natur omgivelser i form af Holmegaard Mose og Stenskoven.

Lyder denne villa, fuld af muligheder, som et projekt for dig, så book en fremvisning på tlf. 21 122 123.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 156 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 690 m2
Udhus 24 m2
Overdækning 6 m2
Sagsnummer 2736-839
Type Villa
Opført / Ombygget 1904
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering