Luk fuldskærm
Vestergade 37, 7570 Vemb
Her får du en meget velholdt villa på i alt 160 kvm., beliggende i udkanten af Vemb by, på en 1182 m2. stor grund med udsigt til åbne marker og med en masse god udenomsplads. Til ejendommen hører stor dobbelt carport på 54 kvm, garage på 28 kvm., samt en dejlig stor forhøjet terrasse mod sydvest. Huset er perfekt beliggende for dig som gerne vil have luft og god plads omkring dig, men samtidig gerne vil være tæt på midtbyen, hvor der er gode indkøbsmuligheder med bl.a købmand og tøj butikker, samt togforbindelse til henholdsvis Lemvig, Ulfborg og Holstebro.

Huset er opført i 1956, er løbende blevet moderniseret og fremstår flot og vel indbydende, såvel ude som inde. Villaen er fordelt med 80 kvm. stueplan og 80 kvm. kælderplan, og er indrettet med:
- Lys entre/fordelingsgang
- Funktionelt køkken med lille spiseplads
- Gæstetoilet med klinkegulv og lyst nyere inventar
- Rummelig stue med rigtig godt lys indfald og udgang til dejlig forhøjet terrasse
- Stort kontor
- Kælderplanen er lys og vel indrettet med stort badeværelse med gulvvarme og bruseniche
- 3 gode disponible rum i boligstandard - alle med faste skabe. Der er tillige viktualierum og stort bryggers med bord plads og vask, samt plads til vaskemaskine og tørretumbler

Huset er registreret med energimærke C, og har et lavt energiforbrug. Der er gulvvarme i hele stueplanen, og er udstyret med brændeovn i kælderen.

Alt i alt et rigtig fint og velholdt hus, med masser af plads og hvor du får meget for pengene. Lyder Vestergade 37, Vemb som noget for dig, så kontakt endelig Mette, Liselotte eller Mogens hos BoligOne for at bestille en fremvisning.

Går du i salgstanker er du velkommen til, at bestille en gratis salgsvurdering af din nuværende bolig.

Information om boligen

Bolig 160 m2
Kælder 80 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 1182 m2
Carport 54 m2
Garage 28 m2
Sagsnummer 801-2500
Type Villa
Opført 1956
Energimærke C

Liselotte Kragh

Indehaver - salg og vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering