Luk fuldskærm
Vejgården 92, 4160 Herlufmagle
Går du og leder efter en flot og moderne bolig, som er lige til at flytte ind i? Villaen byder på 172 kvadratmeter fordelt på 2 plan, med store dejlige fællesrum, 4 værelser og opvarmes med jordvarme. Velkommen til Vejgården 92 - Her skal du ikke bekymre dig om andet end at pakke flyttekasserne ud.

Villaen er beliggende på en lukket og stille villavej i Herlufmagle ca. 15 minutters kørsel fra Næstved.

Du bliver budt velkommen i en stor, lys entre med trappe til 1.sal, et flot gæstetoilet og god plads til opbevaring af overtøjet. Fra entreen kommer du direkte ind til boligens køkken-alrum, med et flot lyst køkken, med integrerede hårde hvidevarer, moderne grebsfrie elementer samt en køkken-ø, hvor maden kan anrettes inden servering for gæsterne. Alrummet har plads til en god spiseplads og har god åben forbindelse til boligens rummelige, lyse stue, som nemt kan indrettes. Både stuen og alrummet har udgang til den sydvendte terrasse, hvor du kan glæde dig over sol hele dagen.

På 1. salen kommer du op på en stor repos og 4 gode værelser, hvoraf det ene har altan med god udsigt over marker. 1. salen rundes af med et lækkert badeværelse med brus og kar.

Ude venter en sydvendt, lukket have med fliseterrasse og sol hele dagen samt en overdækning (ikke godkendt). Dertil kommer en god carport og udhus på i alt 55 kvadratmeter.

Lyder denne skønne villa som noget for dig, så kontakt os for en fremvisning på tlf. 21 122 123.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 172 m2
Antal rum 5
Etager 0
Grund 805 m2
Carport 55 m2
Sagsnummer 2736-714
Type Villa
Opført 2009
Energimærke A2010

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering