Luk fuldskærm
Væverstræde 1, 4700 Næstved
Nu kan vi byde velkommen indenfor til dette charmerende byhus, beliggende på Væverstræde 1 i Næstved, der fremstår velholdt og i flot stand.

Boligen er indrettet med en god entré, med plads til overtøjet, som fører dig direkte ind i husets hjerte, i form af køkken-alrummet. Alrummet og køkkenet er delt med en halvåben væg, så der skabes den åbne forbindelse og muligheden for at underholde gæsterne er til stede. Køkkenet er et Vordingborgkøkken fra 2015 i lyse materialer, som står flot og velholdt, mens det lyse alrum har plads til spisebord, udgang til husets nordvestvendte træterrasse og trappe til 1. salen.
I stueetagen råder boligen desuden over et badeværelse fra 2015 med gulvvarme og et godt værelse. Alrummet og værelset i stueplan er med gulve af massive planker.

På 1. salen kommer du op i en lys og hyggelig stue, med fritlagte bjælker, hvor der nemt kan indrettes en sofakrog. 1. salen råder også over et godt værelse.
Til huset følger endvidere en anneksbygning med 2 rigtig gode rum samt toilet og vaskefaciliteter. Her er en hems med soveplads og alt sammen er i boligstandard.
Ude vil du få glæde af en mindre have, med hæk til de nærmeste naboer, samt en dejlig træterrasse (renset og nano impregneret 2022), omhegnet af plankeværk og et redskabsskur til opbevaring af diverse haveredskaber.

På Væverstræde 1 vil du være placeret meget tæt på centrum, flot natur og skole. Centrum kan nås med en lille gåtur på 5 min, mens du til Lille Næstved Skole, som anses for en af Næstveds bedste skoler, ligeledes vil have 5 min. Når naturen skal nydes, er der mulighed for en tur igennem Herlufholmskoven, langs Susåen, som ligger tæt på boligen. Næstved Gymnasium & HF er ligeledes tæt på, som kan nås på en kort cykeltur. Derudover vil du have flere muligheder for sportsaktiviteter, da du vil være placeret tæt på Herlufsholm Idrætscenter, hvor der er mulighed for fodbold, atletik, gymnastik og svømning mm.

Bestil en fremvisning på tlf. 21 122 123 og se nærmere på denne flotte bolig.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 95 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 296 m2
Udhus 27 m2
Sagsnummer 2736-754
Type Villa
Opført 1872
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering