Luk fuldskærm
Vættehøjen 64, 4700 Næstved
Vættehøjen 64 er for jer, der er på udkig efter en pæn, lys og velholdt bolig i et roligt familiekvarter i den sydlige del af Næstved.

Boligen ligger godt placeret i en god, hyggelig gårdhave og fremstår med flot facade samt gode overdækninger mod p-pladsen. Derudover er boligen placeret ud til et godt grønt fællesareal.

Ejendommen er med sine 106 kvadratmeter godt udnyttet og indenfor venter den velkendte planløsning med adgang til huset via både bryggers og den rummelige entre. Huset byder på en rummelig og indretningsvenlig stue, opdelt af en halvvæg, som opdeler stuen i spisestue og tv-stue. Køkkenet er velholdt og med lyse, grebsfrie elementer.

Dertil kommer 3 gode værelser, et badeværelse og en udestue, med adgang fra stuen, der dog kun er registreret som overdækning på ejendommens BBR.

Med adresse på Vættehøjen kan I se frem til en tryg hverdag, hvor der er ro og ingen gennemkørende trafik. Desuden kan I glæde jer over, at I både finder et supermarked, offentlig transport og en daginstitution inden for gåafstand afstand. Tager I den tohjulede, kan I nå skole og idrætsfaciliteter på små fem minutter, mens en lidt længere cykeltur vil få dig til Næstved midtby.

Lyder dette som et rækkehus som noget for dig, så kontakt os for en fremvisning på tlf: 21 122 123

Information om boligen

Bolig 106 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 171 m2
Udhus 17 m2
Overdækket indgang 5 m2
Overdækket terrasse 18 m2
Sagsnummer 2736-806
Type Villa
Opført / Ombygget 1970
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering