Luk fuldskærm
Uhresøvej 43, 7500 Holstebro
Mejdal har det hele! Og du finder blandt alle de faciliteter som Mejdal rummer, denne villa med en skøn beliggenhed og en vedligeholdelsesmæssig stand som er helt i top.

Husets indretning er moderne med forældre afdeling med soveværelse og lækkert badeværelse med badekar. I modsat ende af huset ligger børneafdeling med 2 soveværelser med dejligt badeværelse med bruseniche og skabsarrangement. Flot sort køkken med kogeø ligger i tilknytning til alrummet hvor der er udgang til den dejligt ugenerte terrasse med stor markise.

Et hus med masser af kvaliteter og i tilgift beliggende i Mejdal, hvor du udover en super dejlig natur også kan glæde dig over supermarked, cykelforretning, pizzeria og ikke mindst BUM (Børne Universet Mejdal), der er en daginstitution for børn i 0-6 års alderen - som de selv siger: Vi udvikler mennesker. Den naturlige vej efter BUM er Halgård skole, der er en super god skole der nemt nåes via veludbygget stisystem.

Villaen er beliggende på stille villavej uden gennemkørende trafik med trygge rammer for børn og voksne. Huset ligger i rolige omgivelser med træer og buske. God stor carport og redskabsrum/værksted er også en del af dette boligtilbud, der endvidere kan byde på gode uderum med terrasse arealer, heraf en delvist overdækket.

Lyder denne bolig som det perfekte match for dig skulle du måske downloade en salgsopstilling, der fortæller endnu mere om hvad du kan forvente af denne bolig med god beliggenhed i skønne Mejdal.

Du kan også blot bestille en fremvisning hos Liselotte og Mogens i BoligOne, så får du set dette boligtilbud med egne øjne.

Velkommen på Uhresøvej 43 i Mejdal.

Information om boligen

Bolig 166 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 843 m2
Carport 43 m2
Sagsnummer 801-2549
Type Villa
Opført 1989
Energimærke C

Liselotte Kragh

Indehaver - salg og vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering