Luk fuldskærm
Udsigtsbakken 23, 4700 Næstved
Velkommen til denne flotte og spændende villa, beliggende i det naturskønne Appenæs. Udsigtsbakken er noget helt særligt og med blot 250 meter til den skønneste udsigt udover Karrebæk Fjord, vil I her kunne nyde aftensolen.

Sælger vil rigtig gerne videre og have solgt ejendommen, hvorfor vi nu har nedsat prisen med hele 245.000,-

Villaen er opført i fine lyse kalksandsten og med cementtagsten fra 1997. Ejendommen opvarmes med el og har genvindingsanlæg til det varme vand og med muligheden for at suppler med brændeovn, giver dette en god økonomi. ~jendommen er bl.a. udstyret med de flotteste parketgulve under de lyse væg til væg tæpper.

Villaen har masser af plads til den store familie og består af hele 185 kvm bolig + 22 kvm udestue og 35 kvm carport/udhus samt godt loftsrum.

Du ankommer til denne dejlige bolig af en flot flisebelagt indkørsel, hvorfra du kan køre lige ind og parkere i carporten.

Boligen indeholder:
Entre med skabe. Pænt gæste-wc med væghængt wc, spots og gulvvarme. Fordelingsgang. Pænt nyere lyst flisebadeværelse med bruseniche, håndklædetørrer, spots og gulvvarme. 3 gode værelser. Soveværelse med mange skabe og udgang til terrasse. Stor opholdsstue med brændeovn og udgang til skøn udestue med klinker og dejligt lysindfald, hvorfra aftensolens sidste stråler kan nydes. ~Husets køkken er et flot rummeligt spisekøkken med massive egetræslåger og nyere hvidevarer.
Spisestue. Bryggers med skabe og vaskesøjle. Viktualierum.

Med en adresse på Udsigtsbakken 23 vil I kunne nyde det attraktive Appenæs, nærheden til vandet i Karrebæk Fjord og Susåens gamle udløb, det hyggelige miljø ved Jakobshavn, den skønne natur og skovene ude på Appenæs Hoved og på Gavnø. Afstand til Næstved midtby er kun 10 min i bil.

En meget velholdt ejendom, som I ikke bør gå glip af, bestil blot en fremvisning på tlf. 21 122 123 eller via vores hjemmeside.

Information om boligen

Bolig 185 m2
Antal rum 6
Etager 1
Grund 819 m2
Carport/udhus 35 m2
Sagsnummer 2736-830
Type Villa
Opført / Ombygget 1971
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering