Luk fuldskærm
Tybrindvænget 37, 5230 Odense M
Centralt og velbeliggende rækkehus i Odense M

Et af de eftertragtede rækkehuse i Kalleruphuse udbydes nu til salg.

Boligen er beliggende i et roligt vænge med kort afstand til alle dagligdagens fornødenheder såsom Rosengårdcentret, Bilka, offentlig transport, skoler, daginstitutioner samt dejlige grønne områder med legeplads, som børnene fra vængerne har stor glæde af.

Boligen er indrettet med fordelingsentré, hvorfra der er adgang til spisekøkken, ældre velholdt badeværelse med vaskemaskine, soveværelse med terrassedør til baghaven, værelse / kontor.
Ligeledes er der en god stue med udgang til dejlig lukket gårdhave foran huset. Fra suen er der adgang til endnu et værelse.

Boligen har parketgulve delvis med tæpper og gipspladelofter.

Baghaven har udsigt / udgang til det store grønne areal med bl.a. legeplads, Foran boligen er en dejlig lukket sydvestvendt gårdhave med terrasse, stort praktisk udhus og mindre skur samt en god carport med port.

Søger du et centralt og attraktivt beliggende rækkehus i et børnevenligt område, hvor du selv har mulighed for at sætte dit eget præg i forbindelse med en løbende istandsættelse er denne bolig bestemt en oplagt mulighed.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 90 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 300 m2
Carport 19 m2
Sagsnummer BOSR2241
Type Villa
Opført 1970
Energimærke C

Steen Helskov

Ejendomsmægler & Valuar, MDE Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering