Luk fuldskærm
Tuesensvej 5, 4700 Næstved
Lige udenfor Næstved ligger Rønnebæk i smuk og tæt forening af skøn natur.
På Tuesensvej 5 finder I denne imponerende villa fra 1962.
Villaen er beliggende let tilbagetrukket på rolig villavej og imponerer med sit 672 kvm skønne udeområde, der helt sikkert vil imponere og inspirere den aktive familie til hygge og samvær.

Man bemærker hurtigt atmosfæren og er ikke i tvivl om, at der bag husets æstetiske ydre gemmer sig noget særligt. Villaen fremtræder med rødpudset facade, flotte hvide vinduer og den pæne forhave med tilpasset beplantning byder velkommen til 144 boligkvadratmeter på charmerende vis.

I stueplan bydes I velkommen i den rummelig entrè, hvorfra der er adgang til et smukt køkken holdt i landlig stil med praktisk stålbordplade, masser af skabsplads og et godt lysindfald fra de store vinduer. Køkkenet ligger i åben forbindelse til den hyggelige stue, hvorfra der er udgang til et fantastisk overdækket udeområde. Stueplanet indeholder derudover et godt forældresoveværelse med indbyggede skabe, et pænt badeværelse med bruseniche samt et bryggers af god størrelse.

1. salen indeholder 3 gode værelser, hvoraf det ene har udgang til en stor vestvendt altan og et fantastisk view over boligens hyggelige have.

Rønnebæk ligger med godt stisystem til både Rønnebæk skole og Næstved midtby. Derudover kan byen bryste sig af, et smukt søområde, en populær hundeskov og et aktivt bylaug, der blandt andet sørger for, at I kan vedligeholde formen med mulighed udendørstræning, god legeplads til byens børn og et flot område omkring det hyggelige gadekær. Alt sammen i gåafstand fra boligen. Fruens Plantage og det smukke Rønnebæksholm Gods ligger ligeledes i gåafstand fra boligen og ellers kører bussen naturligvis gennem byen flere gange om dagen.

Er du blevet nysgerrig på at se mere - så kontakt os endelig for en aftale om fremvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 144 m2
Antal rum 5
Etager 0
Grund 672 m2
Garage 24 m2
Udhus 19 m2
Sagsnummer 2736-814
Type Villa
Opført / Ombygget 1962 / 1974
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering