Luk fuldskærm
Tubavej 27, 4700 Næstved
Vi har nu et rigtigt godt bud på jeres nye drømmevilla. Tubavej 27 er en virkelig flot 1 plans fuldmuret kvalitetsejendom.
Ejendommen er løbende blevet moderniseret med de bedste materialer således, at den her i 2022 fremstår i perfekt stand og helt up to date med bl.a. lyst lækkert køkken og 2 flotte moderne badeværelser. Ejendommen er endvidere bl.a. udstyret med stort solcelleanlæg og gulvvarme overalt - herunder også i garagen - samt effektivt alarmanlæg.

Beliggenheden fås nok ikke meget bedre, her får I en helt fantastisk flot udsigt med de skønneste og flotteste solnedgange samt en sikker og nem skolevej til børnene, idet den populære Holsted Skole blot ligger 100 meter fra ejendommen. Næstved Storcenter og mange andre indkøbsmuligheder ligger meget tæt på. I kan også nyde den smukke natur med Susåen og Herlufsholmskoven i behagelig gåafstand. Herlufsholm Idrætscenter byder ligeledes på mange sportsmuligheder, herunder det store flotte udendørs anlagte fitnessområde.

Planløsningen er moderne og rummer god plads til hele familien og indeholder: Entre, lækkert bryggers, flot køkken/alrum med lyse, grebsfrie elementer, 2 skønne og moderne badeværelser, 3 børneværelser og soveværelse med walk-in closet samt en dejlig lys og indretningsvenlig stue, der får tilført et godt lysindfald fra vinduespartierne og de to udgange til den store nyere sydvestvendte terrasse, hvor udelivet kan leves fuldt ud.
Herudover kommer en tilhørende integreret garage på 53 kvadratmeter med dobbelt port og gulvvarme, den kan anvendes til mange andre formål end garage, f.eks. som gildesal, motionsrum eller hobbyrum.
Flot anlagt have med flere bede og flisebelagt indkørsel. Derudover venter den lækre sydvendte baghave, med en flot træterrasse og fliseterrasse, omringet af en god hæk og anlagt med flot beplantning samt udsigt.

Beliggenheden, planløsningen og det gode materialevalg gør denne ejendom til noget ganske særligt.

Lyder denne villa som noget for dig, så bestil meget gerne en fremvisning.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 170 m2
Antal rum 5
Etager 0
Garage 53
Grund 890 m2
Sagsnummer 2736-707
Type Villa
Opført 2004
Energimærke A2010

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering