Luk fuldskærm
Trekanten 65, 4700 Næstved
På Trekanten 65, udbydes denne fine villa nu til salg, hvor du vil kunne nyde godt af den skønne beliggenhed tæt på smuk natur, blot nogle hundrede meter fra Susåen.
Villaen byder på et boligareal på 80 kvm, fordelt over to plan. Dertil en dejlig udestue på 19 kvm og en god anvendelig kælder på 54 kvm.

Inde venter en super planløsning, med store og åbne fællesrum, der indbyder til familiesamvær. I stueplan er stuen det absolutte hjerterum og med åbning til udestuen, er de tilsammen i dag indrettet som spisestue og tv-stue. Fra udestuen er der udgang til både øst- og sydvest vendte terrasser, hvor den mod øst er overdækket. Fra stuen er der åbnet til køkkenet, som er et velholdt lyst køkken, i hvide elementer og mørk bordplade. Her er også fundet plads til en fin spiseplads. Stueplan rundes af med et badeværelse, der tilgås fra entreen, hvor der også er trappe til kælder og 1.sal.

På 1. salen kommer du op til en fordelingsgang og to værelser af god størrelse.
I kælderen er bryggers med egen indgang og to gode disponible rum.

Ude venter en hyggelig anlagt have i forskudte niveauer, med diverse beplantninger og bede. Derudover er der flere terrasser, både med og uden overdækning.

Ud over den skønne beliggenhed tæt på naturen, vil der både være skole, indkøb og Næstved centrum indenfor kort afstand, som alt sammen kan nås indenfor 10 minutter på cykel eller mindre i bil.

Lyder denne fine villa som noget for jer, så kontakt os på tlf. 21 122 123 og book en fremvisning eller bestil via vores hjemmeside.

Information om boligen

Bolig 80 m2
Kælder 54 m2
Antal rum 3
Etager 3
Grund 688 m2
Udhus 16 m2
Sagsnummer 2736-887
Type Villa
Opført / Ombygget 1953
Energimærke D

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering