Luk fuldskærm
Tranevej 16, 8700 Horsens
OMRÅDET:
Villaen er beliggende i det altid populære og attraktive "Pip"-kvarter - herfra er der ganske kort afstand til banegården ligesom der er gå-/cykelafstand til midtbyens hyggelige café- og handelsliv. Lige udenfor døren er Bygholm park, som indbyder til leg og gåture - nogle hundrede meter længere væk er der gode cykel, gå- og løberuterrundt om Bygholm sø. Endelig er der nem adgang til E45.

BOLIGEN:
Spændende, arkitekttegnet Ove Boldt villa med en spændende indretning i forskudte plan. Udover beboelsen er der en yderst regulær og meget anvendelig underetage. Desuden carport med udhus. Boligen er opført i gode, velvalgte materialer og fremstår meget regulær. Grunden er helt opvokset og her er en skøn og ugeneret have.

INDRETNING:
Entré/gang. Køkken med originale elementer. Stue med plankegulv og udgang til overdækket terrasse. Øverste forskudte plan indeholder repos/gang, originalt badeværelse med kar, soveværelse og værelse - begge med indbyggede skabe. Underetage: Gang. Viktualierum. Baggang. To gode disponible rum (perfekte til en teenager). Badeværelse. Alt i alt en spændende villa med en attraktiv beliggenhed...
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 76 m2
Kælder 76 m2
Antal rum 3
Etager 2
Grund 716 m2
Carport 15 m2
Udhus 7 m2
Overdækninger 21 m2
Udhus 18 m2
Sagsnummer 27352299
Type Villa
Opført / Ombygget 1954
Energimærke D

Morten Dam Johansen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering