Luk fuldskærm
Tove Ditlevsens Vej 34, 4700 Næstved
Hos BoligOne er vi glade for at kunne byde jer velkommen til Tove Ditlevsens Vej 34: En eftertragtet bolig med en fantastisk beliggenhed i Næstveds vestlige del.

Rækkehuset er beliggende i et roligt område, på en stille stikvej, tæt ved alle nødvendige faciliteter, såsom børneinstitution, bybus, skole og idræt.

Huset er et Ibco hus opført i 2007 og beliggende i den hyggelige Poesipark, i Digetervejskvarteret. Poesiparken består af flere ensartede dobbelthuse, der ligger med grønt område som nærmeste nabo.

Boligen har en fantastisk planløsning og alle 92 boligkvadratmeter er udnyttet optimalt med fokus på lethed og en praktisk hverdag.

Rækkehuset indeholder 2 gode værelser, det ene med masser af skabsplads. Derudover er der et meget velholdt TVIS køkken med mulighed for indretning af lille spiseplads. Køkkenet ligger i åben forbindelse til den hyggelige stue, hvorfra der strømmer masser af lys ind fra det store vinduesparti. Fra stuen er der direkte udgang til en hyggelig og lukket have omkrænset af bøgehæk. På terrassen kan I se frem til den karakteristiske og lækre 7 kvadratmeter store integrerede overdækning.

Husets badeværelse er med god plads, velindrettet og fremstår som et fint tidsløst TVIS bad i smukt design med bordplade-/vask i hvid kumamarmor.

Boligen rummer desuden en fin og rummelig entre, et godt bryggers med plads til vaskefaciliteter, og med en gaskedel der er skiftet i 2020 samt et integreret udhus med adgang fra forhaven,

Tove Ditlevsens Vej 34 ligger som den bagerste bolig i bebyggelsen og I modtages via en hyggelig privat forhave. Grunden er på 251 kvadratmeter og der er privat p plads i umiddelbar nærhed af boligen.

Information om boligen

Bolig 92 m2
Antal rum 3
Etager 0
Grund 251 m2
Udhus 4
Sagsnummer 2736-976
Type Villa
Opført / Ombygget 2007
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering