Luk fuldskærm
Torsgade 8, 6990 Ulfborg
Søger du et hus, som er indflytningsklar, og hvor der er tænkt over de små detaljer, så tag med på Torsgade 8 i Ulfborg, og oplev selv hvilke muligheder denne hyggelige og velbeliggende bungalow villa har at byde på.

Tæt på centrum i Ulfborg, beliggende i den sydlige del, finder du nemlig denne velholdte villa, med en dejlig lukket have og gode uderum. Her får du i alt 167 kvm., fordelt med 76 kvm. stueplan og 91 kvm. kælderplan med god loftshøjde, og som har mange anvendelsesmuligheder.
Huset er løbende blevet renoveret med bl.a. nyere køkken samt nye vinduer i kælderen fra 2021, og fremstår alt i alt meget velholdt på begge plan.
Indeholder entré/fordelingsgang, med adgang til flot lyst køkken, med nyere inventar fra 2017, og med nedgang til kælderen, opholdsstue og spisestue med flotte gamle trægulve, delt med glas dør. Fra opholdsstuen er der adgang til dejlig udestue med klinkegulv med el- gulvvarme, hvorfra der er direkte udgang til terrasse og have mod syd. Fra fordelingsgangen er der adgang til velindrettet soveværelse med 6 stk. skydeskabe, samt badeværelse med klinkegulv og el-gulvvarme og badekar med bruser.
Kælderen er indrettet med vaskerum med håndvask og plads til vaskemaskine og tørretumbler, viktualierum, stort disp.rum med gulvtæppe, indgang med plads til overtøj mv., værksted samt mindre disp. rum. Fra værkstedet er der desuden adgang til den gamle garage, som også kan anvendes til værksted, opbevaring eller hobby brug. I kælderen er der installeret centralstøvsuger, som kan anvendes over hele huset, selv udenfor til støvsugning af bil.
Til huset hører endvidere god carport, flisebelagt indkørsel, dejlig lukket have med flere solrige terrasser, samt mulighed for etablering af udekøkken.

Med sin centrale beliggenhed, kun få minutter fra centrum, er du tæt på både dagligvareforretninger, specialbutikker samt togstationen. Ulfborg byder på et velfungerende lokalsamfund, hvor du har let adgang til skole til 9 kl., gode halfaciliteter, svømmehal, samt lokale dagplejer, vuggestuer samt børnehave. Lyder Torsgade 8 som noget for dig, så kontakt Mette, Liselotte eller Mogens hos BoligOne.

Information om boligen

Bolig 76 m2
Kælder 91 m2
Antal rum 3
Etager 2
Garage 15
Grund 613 m2
Carport 15 m2
Sagsnummer 802-0033
Type Villa
Opført 1949
Energimærke E

Mette Kirstine Ørts Josephsen

Ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering