Luk fuldskærm
Tingager Skoven 5, 7500 Holstebro
Huset leveres indflytningsklar, nymalet ind- og udvendigt!

Nu er chancen der for, at erhverve dette rækkehus fra 2019 med et boligareal på 119 kvm og 31 kvm carport med indbygget udhus. Beliggende uforstyrret i dejligt bolig kvarter ud til grønt areal med regnvandsbassin og naturen omkranser hele området og Vandkraftsøen er lige i nærheden.

Du får et rækkehus med en funktionel indretning, god beliggenhed i Mejdal, dejlig grund med fine uderum, herunder delvist overdækket og flisebelagt terrasse. Der er fra huset udsigt over det grønne område med den lille sø der tiltrækker områdets fugle.

Mejdal er et attraktivt boligområde med alle faciliteter indenfor kort afstand. Her er både god folkeskole i Halgård, Idrætscenter med alle muligheder for, at dyrke sport, indkøbsmuligheder ved den lokale købmand og et vidt forgrenet stisystem med direkte rute til Holstebro City. Den kollektiv trafik har god dækning med bybuslinjer.

Husets indretning er moderne med stort stue/alrum/køkken i åben forbindelse og med lækkert køkken inventar og alt i hvidevarer. Entre og bryggers har tør adgang fra carporten og husets funktionelle indretning afsluttes af de 3 værelser og det skønne store badeværelse med bruseniche og flot inventar.

Huset er opført i gode materialer og opført efter helt moderne energi principper med et lavt energiforbrug og registreret med et energimærke A2015.

Villaen er bygget af det lokale byggefirma Tømrer- og murerfirmaet Jensen og Jensen A/S med blik for funktionalitet og gode materialer. Der er gulvvarme overalt, laminat gulve, klinker i gang- og vådarealer, samt Troldtect lofter i alle rum. Alrummet er med loft til kip.

Velkommen på Tingager Skoven 5 - en bolig med kvalitet og som virkeligt skal ses og opleves!
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 119 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 399 m2
Carport 31 m2
Carport 31 m2
Sagsnummer 801-2632
Type Villa
Opført / Ombygget 2020
Energimærke A2015

Liselotte Kragh

Indehaver - salg og vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering