Luk fuldskærm
Thit Jensens Vej 56, 4700 Næstved
Nu har I en fantastisk mulighed for at erhverve jer en velholdt villa med moderne løsninger og en eftertragtet beliggenhed i Digtervejskvarteret i Næstved
Huset er som skræddersyet til familien, der praktisk talt kan flytte direkte ind og bare glæde sig over, at der er kort til både Næstved Bymidte, stationen og den skønne Herlufsholmskov.

Huset er opført i 1976 og indeholder en ideel planløsning med fire store værelser, køkkenalrum, stue, to badeværelser, en flot entré og et godt, rummeligt bryggers. Det er tydeligt, at der løbende er blevet passet på huset, så det i dag fremstår flot og indflytningsklart med en række moderniseringer, der tilgodeser jeres behov som familie i 2022. HTH køkkenet er fra 2011 og fremstår i tidsløst flot design og byder blandt andet på en lækker grantibordplade. Begge badeværelser er blevet flot istandsat af to omgange i 2004 og 2019. I 2005 blev vinduer og døre i huset skiftet, bryggerset blev også istandsat i 2005. Synes I stuen er for lille, og har I ikke brug for 4 værelser, kan et af værelserne nemt inddrages til stuen (oprindelig planløsning)
Ejendommen opvarmes med gasfyr fra 2005 og byder ellers på flotte ens tarkett gulve fra 2004.

Det er svært at forestille sig en mere funktionel planløsning. Køkkenalrummet giver rig mulighed for, at I kan nyde hinandens selskab på tværs af madlavning, samtaler og lektiehjælp, mens den store stue har gode indretningsmuligheder, Fra stuen er der direkte udgang til en skøn sydvestvendt udestue. Der er samtidig lagt vægt på at give jer god opbevaringsplads både ude og inde.

Overalt boligen er der et fantastisk lysindfald og fra køkkenet åbner havedøren op til den hyggelige terrasse mod sydvest, hvor solen kan nydes eftermiddag og aften. Den rummelige have er lukket, så I kan lade hund og småbørn færdes frit. Ejendommen råder også over en god garage, skur værksted og et ekstra skur til opbevaring i haven.
Denne hengemte oase skal findes på den bagerste, lukkede vej i et roligt villakvarter. Et godt stisystem sørger for nem og sikker adgang til skole, fritidsaktiviteter og idylliske, grønne områder lige i baghaven

Information om boligen

Bolig 143 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 760 m2
Garage 36 m2
Sagsnummer 2736-552
Type Villa
Opført 1976
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering