Luk fuldskærm
Teglvænget 13, 9640 Farsø
Der er ingen bopælspligt, hvorfor ejendommen også kan anvendes til luksus fritidsbolig - du bestemmer selv.

Området:
Hvalpsund er et hyggeligt ferieparadis med lystbådehavn, restauranter, dagligvarebutik og fast færgeforbindelse til Salling. Herudover finder du masser af smuk natur på Louns Halvøen med bl.a. fjord og strand. Besøg for eksempel Skovbakkerne med afmærkede vandrestier og fantastiske udsigtspunkter eller besøg Danmarks eneste bevarede stråtækte herregård Hessel. Ønsker du mere byliv er der er kun få km. til nærmeste større by Farsø, som byder på et godt varieret butiksudbud og flere gode restauranter.

Ejendommen:
Selve ejendommen er en velbygget perle i 1½ plan med mange spændende detaljer. Især skal fremhæves stuens store glasparti med den flotteste udsigt over Limfjorden og lystbådehavnen. Stort dobbelt garage på 41 kvm. med aut. elport. Huset kræver minimal vedligeholdelse, da gavlene, vindskeder og udhæng er udført i vedligeholdelsesfrit materiale. Huset opvarmes med billig fjernvarme.

Indretning:
Velkommen indenfor i den kombinerede entre og bryggers med klinkegulv. Stort soveværelse. Gæstetoilet. Lækkert badeværelse med stor bruseniche. Pragtfuld stue med opvarmet klinkegulv. Lækkert køkken i åben forbindelse med stuen, hvorfra der er trappeadgang til husets 1 sal, som indeholder: Stor stue med glasparti mod fjorden. Stort værelse. Værelse. Mindre værelse/kontor.

Desuden stor flisebelagt terrasse - dobbelt garage og dejlig børnevenlig have.

Information om boligen

Bolig 190 m2
Antal rum 5
Etager 2
Grund 700 m2
Garage 41 m2
Sagsnummer 843-1335
Type Villa
Opført / Ombygget 1985 / 2008
Energimærke C

Mogens Vinther

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering