Luk fuldskærm
Teatergade 3 2 5, 4700 Næstved
Nu kan vi byde dig velkommen til en pæn 2 vær. andelsbolig lige midt i centrum af Næstved by og alligevel i rolige omgivelser.
I ejendommen er der naturligvis elevator, dørtelefon og egen aflåst p-plads i den fælles p-kælder. .

Fra lejligheden er du kun en spytklat fra Næstved station og bymidte. Bymidten byder bl.a. på hyggelige gågader, cafeér og special butikker. Endvidere er den skønne natur ved Susåen og Herlufsholmskoven indenfor gåafstand.

Andelsboligen er en del af en sund og veldrevet andelsboligforening.

Lejligheden ligger rolig og godt placeret på . 2. sal i bebyggelsen og indeholder entré med garderobeplads, stort soveværelse med skabsvæg, rummeligt badeværelse hvide elementer, bruseniche og god plads til vaskesøjlen.
Lejlighedens hjerterum er uden tvivl den dejlige stue, der forsynes med et fantastisk dagslys fra det store vinduesparti mod terrassen. Køkkenet, der ligger i åbent forbindelse med stuen, fremtræder nydeligt og med en praktisk grantibordplade. Der er fin mulighed for indretning af en lille spiseplads ligesom der fra køkkenet er udgang til en skøn overdækket vestvendt terrasse.

Der er bøgeparket i alle rum, bortset fra badeværelset, hvor der er lyse klinker. Lejligheden opvarmes med fjernvarme

Lejligheden er beliggende i en sund andelsforening med gode muligheder for sociale aktiviteter i den fælles gårdhave, der bl.a byder på bordebænkesæt og petanque bane. Foran lejligheden er der en fin lille overdækket terrasse, hvor der er god mulighed for at nyde morgensolen.

Der medfølger eget kælderum i aflåst fællesområde. Derudover er der mulighed for lån af festlokale.

Kontakt os på tlf 21 122 123 for en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 100 m2
Antal rum 2
Etager 0
Andel af fælles adgangsareal 38 m2
Kælderrum 5 m2
Altan 10 m2
Sagsnummer 2736-672
Type Andelsbolig
Opført 2006
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering