Luk fuldskærm
Syrenvænget 3, 4160 Herlufmagle
Denne flot istandsatte villa beliggende på en rolig villavej har flere forcer, og med nøgleord som 6 værelser, to badeværelser og en dejlig have får I fortrinlige rammer, kun ca 15 minutters kørsel fra Næstved Storcenter og med gode busforbindelser til Næstved og Ringsted.

Trumfkortene er mange, men planløsningen, der i stueplan indeholder en dejlig stor og lys stue i åben forbindelse til det lyse Vordingborg køkken er værd at nævne. Stuen har et velplaceret vinduesparti, der både sikrer et skønt lysnindfald og giver udgang til terrassen og den solrige og hyggelige have.
Stueplanet indeholder derudover en hyggelig lille fjernsynsstue, to gode værelser og et badeværelse med gulvvarme samt en entrè. Dertil kommer helt fantastisk bryggers, etableret i 2016, med masser af plads, opbevaringsmuligheder og ikke mindst lys fra det flotte vinduesparti. Fra bryggerset er der direkte udgang til haven, hvorfra morgensolen kan nydes.
Der er gulvvarme i bryggers og køkken.

Førstesalen, der fremstår lys, moderne og nyrenoveret, rummer 4 store værelser samt en møblerbar repos. Alle rum opleves med tilføjet charme i form af flotte gennemgående gulve og hyggelige skåvægge. Badeværelset på 1. salen kalder på velvære og selvforkælelse og fremtræder æstetisk i sit materialevalg og med god plads. Der er gulvvarme på badeværelset.

Ude kan I se frem til en skøn og vedligeholdelsesnem have med gode terrasser, drivhus og et godt skur. Som prikken over i'et er der en stor lækker indkørsel med god plads til parkering af flere biler og ikke mindst et godt isoleret og frostfrit skur.

I hverdagen finder I bus, indkøb, skole og daginstitution samt sportshal, sportsanlæg og udendørs svømmehal i sikker cykelafstand fra boligen.

Mangler din familie god plads i gode børnevenlige omgivelser, så er denne bolig sikkert noget for jer! Kontakt os for en fremvisning på tlf. 21 122 123

Information om boligen

Bolig 178 m2
Antal rum 7
Etager 0
Grund 720 m2
Garage 28 m2
Sagsnummer 2736-584
Type Villa
Opført 1972
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering