Luk fuldskærm
Svinget 4, 7600 Struer
Midt imellem Holstebro og Struer, i Vejrum, finder du her en villa der har en masse, at byde på! Her er super god plads, 140 kvm beboelse, suppleret med 21 kvm flot muret udestue og en muret garage/værksted på 42 kvm, samt en grund på 800 kvm med flere gode uderum i form af blandt andet flot gårdhavelignende terrasse mod syd-vest, hvor aftensolen kan nydes i fulde drag.

Husets indretning kan bedst beskrives som følger:
* stor soveafdeling med 4 gode værelser og et lækkert badeværelse med bruseniche og sauna, der også kan ombygges til et walk-in
* køkken i åben forbindelse med stuens spiseafdeling, er den perfekte ramme for familiens daglige liv med stort og lyst vinkelkøkken med god plads til dagligdagens spiseplads
* huset rummer 2 dejlige stuer, den ene med plads til de komfortable møbler og der er dør til den skønne udestue med kig over de omkringliggende marker
* husets indretning afsluttes af et funktionelt bryggers med god skabsplads og en entre der har husets hovedindgang

Villaen fremstår særdeles velholdt og indflytnings klar, så man allerede dag 1 kan nyde alle de kvaliteter, som huset rummer. Du kan også glæde dig over lave energiudgifter (energimærke C) via prisvenlig fjernvarme fra Struer Forsyning kombineret med den åbne pejs. Man kan også glæde sig over de vedligeholdelses venlige plastvinduer, tegltag og de murede indervægge - god håndværks kvalitet hele vejen igennem.

Huset er beliggende i landsbyen Vejrum, der kun ligger ganske få km fra Holstebro, Struer og Holstebro motorvejen. Der er i byen et godt sammenhold og der er fritidscenter. Indkøb klarer du nemt i det nærliggende butikscenter (Holstebro) med blandt andet varehuset Bilka. Skolegang er i Struer eller Asp og der er skolebus.

Lyder denne velholdte villa med god beliggenhed i forhold til områdets faciliteter som det perfekte match for dine bolig planer skulle du måske bestille en fremvisning hos Liselotte og Mogens i BoligOne. Velkommen på Svinget 4.

Information om boligen

Bolig 140 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 800 m2
Garage 42 m2
Sagsnummer 801-2652
Type Villa
Opført / Ombygget 1973 / 1989
Energimærke C

Liselotte Kragh

Indehaver - salg og vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering