Luk fuldskærm
Svendborgvej 165 st, 4700 Næstved
Denne attraktive 2-værelses lejlighed beliggende i Næstved Syd tæt på skole, indkøb, naturområder og offentlig trafik kan nu blive din.

Lejligheden, der er godt beliggende i bebyggelsen, fremstår utrolig flot, lyst moderniseret og indflytningsklar. Boligen er med sine veldisponerede kvadratmeter en rigtig god bolig for både singlen, seniorer eller parret der ønsker at bo sammen.

Lejligheden indeholder, udover et rummeligt soveværelse med skabsvæg også en stor stue med godt lysindfald. samt et rummeligt køkken fra slut 2021. Derudover er der et fint badeværelse med nyt loft fra 2021 der ligeledes er flot moderniseret blandt andet med en god bruseniche. Derudover er der nyt klikgulv i køkken og entre fra slut 2021.

Du bydes velkommen til boligen via ugenert østvendt terrasse/forhave, som ejer af lejligheden har brugsret over.

Alt i alt får du her en virkelig flot og indflytningsklar bolig i en god ejerforening og med en meget attraktiv beliggenhed, idet lejligheden er placeret i et område med rig mulighed for at gøre brug af naturen, både i form af adgang til grønne arealer og legepladser. Derudover nås, indenfor gåafstand, både Jacobs Havn i det hyggelige Appenæs og Fruens Plantage.

Der er offentlig transport til centrum, hvis du ønsker at handle andre steder end i de nærliggende dagligvarebutikker.

Book os allerede i dag for en fremvisning

Information om boligen

Bolig 60 m2
Antal rum 2
Etager 1
Sagsnummer 2736-587
Type Ejerlejlighed
Opført 1974
Energimærke C

Magnus Kristensen

Ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering