Luk fuldskærm
Svendborgvej 15 st, 4700 Næstved
Lys, indflytningsklar stuelejlighed i Næstved Syd, kan nu blive din. Lejligheden har den bedste beliggenhed, helt uforstyrret, som sidste lejlighed i sin blok og du vil være tæt på skole, indkøb, naturområder og offentlig trafik.

Lejligheden fremstår lys og velholdt og er med sine veldisponerede kvadratmeter en super god bolig for både singlen, seniorer, den mindre familie eller parret der ønsker at bo sammen.

Du bydes velkommen til boligen via ugenert østvendt terrasse/forhave, som ejer af lejligheden har brugsret over.
Lejligheden indeholder en stor, lys, indretningsvenlig stue, med gode vinduespartier, der sikrer godt lysindfald og en udgang til den vestvendte terrasse. Boligens køkken er ligeledes velholdt og er med lyse elementer.

Dertil kommer 2 gode værelser, der begge har skabsplads og et fint badeværelse med kar.

Alt i alt får du her en velholdt og indflytningsklar bolig i en god ejerforening og med en meget attraktiv beliggenhed, idet lejligheden er placeret i et område med rig mulighed for at gøre brug af naturen, både i form af adgang til grønne arealer og legepladser men også indenfor gåafstand til både Jacobshavn i det hyggelige Appenæs og Fruens Plantage.

Centrum kan nås på en cykeltur på knap ca. 10 min eller via offentlig transport. I nærområdet er der flere dagligvarebutikker inden for gåafstand.

Book os allerede i dag for en fremvisning på 21 122 123.

Information om boligen

Bolig 67 m2
Antal rum 2
Etager 1
Sagsnummer 2736-771
Type Ejerlejlighed
Opført / Ombygget 1976
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering