Luk fuldskærm
Stribgårdvej 33, 5500 Middelfart
I attraktivt område og på lukket vænge med gåafstand til Brugsen, legepladsen, skole, børnehave og Lillebælt, ligger dette rummelige hjem. Huset er på 176 m² og trænger til en kærlig hånd. Her du en bolig med mange muligheder for at sætte dit helt eget præg. Planløsningen er idéel til børnefamilien eller de der ønsker hjemmekontor eller har et liberalt erhverv. Herudover findes her en anvendelig udestue, stor carport og god udhusplads. Indretning: * Entré med fordelingsgang til * Bryggers/baggang/vaskerum * Badeværelse med kar * 2 store værelser * Køkken med spiseplads * Stor opholdsstue * Entré med adgang til * 2 store værelser * Badeværelse med brus Haven er overkommelig og består primært af græsplæne og flisearealer. På grunden er tillige opført et anneks på 12 m² og et legehus samt den hyggelige udestue på 14 m². Huset er beliggende i veludbygget stisystem, således du let og uhindret kan komme omkring til alt i byen bla. Brugsen, skolen, kirken, svømmehallen eller stranden. Ligeledes er der blot 5 min. kørsel til motorvejsnettet til resten af landet. Huset ligger på en 873 m2 stor grund, og haven udgør en naturlig forlængelse af boligen med direkte adgang fra udestuen til en stor græsplæne med rigelig plads til fodboldmål og havetrampolin. Der fremhæves bl.a.: Mulighed for 3 badeværelser, en super planløsning, at huset er tilmeldt fjernvarme samt de mange muligheder for at præge sit kommende hjem.
Strib er et område hvor vi mener, at have alt, bl.a. et meget naturskønt område, som kan nydes med gåture til havnen, stranden, Røjle Mose, Strib Fyr, Staurby Skov hvor der forefindes hundeskov og mountainbikerute.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 176 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 873 m2
Carport 32 m2
Udhus 12 m2
Sagsnummer 1414
Type Villa
Opført 1975
Energimærke D

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering