Luk fuldskærm
Strandvejen 37, 4180 Sorø
Her får du chancen for at bo i et skønt stemningsfyldt hus i den hyggelige landsby Vester Broby. Her vil du være omgivet af store naturoplevelser ved Susåen og i Sorø Sønderskov, som fører til Tystrup Sø. Boligen vil om ønsket kunne benyttes som flexbolig.

I Vester Broby findes også Kongsgården, som afholder flere forskellige arrangementer hvert år.

Huset er opført i 1860, men grundigt renoveret, så du i dag kommer ind i en moderne bolig med gulvvarme i stueplan.

Man mødes af en stor entre med klinkegulv, hvorfra man enten kan gå i stuen eller i det hyggelige landkøkken, som har et lille viktualierum og åben forbindelse til spisestue og opholdsstue. Fra opholdsstuen er der trappe til førstesalen samt udgang til den hyggelige sydvendte have. Derudover får du glæde af et pænt værelse med plankegulv og et badeværelse med bruseniche.

Førstesalen har loft til kip og består af to gode store rum, som kan indrettes til et værelse mere.

I udhuset finder man vaskerum og det nye varmepumpeanlæg (luft til vand) fra sommeren 2021.
Endvidere er der en god carport og endnu et lille træskur. Den fredelige og ugenerte have er opdelt i flere "rum", med træer buske og bede og terrasser.

Fra Broby går der skolebus til Frederiksberg Skole og Sorø. I forbindelse med Frederiksberg skole findes idrætsfaciliteter. På Frederiksberg er der flere daginstitutioner og indkøbsmuligheder, ligesom der fra Frederiksberg er tog med forbindelse til København og Odense.

Lyder dette som noget for dig, så kontakt os på tlf. 29 33 30 04 og bestil en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 128 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 1273 m2
Carport 33 m2
Garage 35 m2
Udhus 25 m2
Sagsnummer 2736-458
Type Villa
Opført 1860
Energimærke B

Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering