Luk fuldskærm
Stengade 2, 5463 Harndrup
Blandet ejendom på 137 m² beboelse med 70 m² kælder og udhus/lager/erhvervsareal på 330 m² samt garager på 37 m² - beliggende helt centralt i Harndrup. Genbo til lægehuset og 105 mtr fra adressen ligger Dagli' Brugsen. Her er blot ca 1,5 km til skole og daginstitutionen i Fjellerup. For enden af gaden er der et rekreativt, grønt område med mose. Her er også velanlagte stier med rig mulighed for gå-, løbe- og cykelture - selv de yngste kan bevæge sig trygt omkring på de små, børnevenlige veje. "Humlemagasinet" på 10 ha er i gåafstand, lige om hjørnet, - og her er også et fantastisk naturområde.
Fjelsted-Harndrup er kendt for sammenhold og fælles aktiviteter med bl.a. fællesspisning i forsamlingshuset og aktive lokale foreninger der tilbyder alt fra gymnastik til speedway, skydning og spejderliv. Læs mere på: www.fjelsted-harndrup.dk

Ejendommen ER UNDER RENOVERING og har følgende indretning:
* Entré med opg. til 1 sal
* Mindre køkken med NYT inventar
* 3 stuer en-suite med stuk og den ene med NY varmepumpe
* 2 værelser
* NYT badeværelse med brus

1. sal på 90 m², hvor blot de 12 m² hidtil var udnyttet (pt forestår en ombygning) samt en lys kælder på 70 m² med flere gode og disponible rum.

Herudover er der 2 tilbygninger med et samlet areal på 330 m². Idéel til opbevaring, liberalt erhverv, lager eller værksted. Rummene har tidligere været anvendt til korn- og foderstofforretning. Der er mulighed for indendørsparkering i lagerbygningen samt yderligere 3 parkeringspladser/garager (2 til højre og en til venstre)

Ejendommen rummer mange muligheder for anvendelse med de mange m² til rådighed. Herudover fremhæves den centrale placering mellem Odense og Middelfart, hvor du på små 7 min. kan nå ud til motorvejen eller stå på bussen ved Rugårdsvej.

Jeg ser frem til at vise dig mulighederne, således du selv kan se hvor meget man her får for pengene!
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 137 m2
Kælder 70 m2
Antal rum 5
Etager 3
Grund 1003 m2
Garage 37 m2
Udhus 330 m2
Sagsnummer 1397
Type Villa
Opført / Ombygget 1909
Energimærke G

Tina Lybæk

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering