Luk fuldskærm
Stauninggårdsvej 5, 4305 Orø
Denne bolig er opført i røde mursten og bygget som et helårshus. Boligen er beliggende ved vejen fra Østre Færge og som fører direkte ind til øens Centrum og derfra videre til øens "verdenshjørner"
Boligen er ret speciel med en noget anderledes indretning end en traditionel bolig/fritidsbolig. Der er loft til kip med synlige bjælker og en speciel og charmerende indretning af stuerne med niveauforskel til bl.a udestuen.
Der er entre med garderobe. Bryggers og grovkøkken/depot. Badeværelse med toilet, brus og sauna. Soveværelse med udgang til overdækket terrasse. Der er ligeledes udgang ti terrasse fra stuen. Køkkenet er åbent til spisestuen og fra køkkenet adgang til et værelse. Brændeovnen er af nyere dato og skal ikke skiftes.
Grunden er lidt speciel med en dejlig lukket baghave. Der er en "tange" op til carporten, der reelt er indrettet med kontor og opholdsrum. Der er yderligere et par ældre udhuse på grunden, som med lidt oprydning vil blive rigtig hyggeligt. Der er en del muligheder for spændende indretning inde som ude.
Ejendommen er tilsluttet offentlig kloak.
Huset trænger til lidt renovering af tagrender, men I får ret meget bolig for en god penge.....

Orø hører under Holbæk kommune og der sejler færge fra Holbæk til Bybjerg eller trækfærge fra Hammer Bakker i Hornsherred. På øen er der en varieret natur med mange stier rundt på hele øen. Der er også flere strande, hvor der kan bades og så er der ikke mindst masser af muligheder for fiskeinteresserede. Øen rummer også en skole, indkøbsmuligheder i Daglibrugsen, campingplads kirke, forsamlingshus og der foregår løbende aktiviteter både for gæster og de fastboende. Og for børnene - og de voksne, er der en naturskole med en del eksotiske dyr. Og så er der ingen støj fra en motorvej eller jernbane. Her er ro.......

Det tager ca. 50 min fra København at Østre Færge (Hammer Bakker), der sejler ca hvert 20 min.

Information om boligen

Bolig 133 m2
Antal rum 3
Etager 0
Grund 1260 m2
Carport 40 m2
Udhus 8 m2
Sagsnummer 1997
Type Fritidshus
Opført 1980
Energimærke

Preben Markvardsen


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering