Luk fuldskærm
Stationsvej 9, 5672 Broby
På Stationsvej 9 i Nr. Broby, cirka tyve minutters kørsel fra Odense, møder I denne præsentable villa, der foruden en attraktiv beliggenhed i byen også byder på en stor bolig med regulære værelser og lyse, indbydende opholdsrum. Prikken over i'et er den fantastiske, parklignende have. Velkommen til.

I bosætter jer fordelagtigt på en central vej i byen, og i det velfungerende lokalsamfund finder I alt, hvad I måtte få brug for i hverdagen. Inden for en radius af bare lidt over en kilometer kan I tilgå skole, pasningstilbud og indkøb, ligesom I også finder idrætsfaciliteter, og her er et aktivt foreningsliv, som blandt andet indbefatter en svæveflyveklub. Mod øst grænser grunden op til åbne marklandskaber.

Allerede udefra præsenterer villaen sig med et gennemført og nydeligt udtryk. Den hvide facade ledsages af sprossede vinduer og et klassisk tegltag, og som I bevæger jer inden døre, fortsættes den hyggelige stemning.

Boligen centrerer sig i stueplan omkring de tre stuer, der er forbundet ved franske døre. Her er god plads, og det er derfor heller ingen sag at finde rum til at indrette jer på lige netop den måde og med de funktioner, som I har behov for. Bemærk også, at lysindfaldet, som strømmer gennem de sydvestvendte vinduer, er med til at fremhæve de pæne plankegulve.

Etagen udgøres videre af et velfungerende køkken, og herpå følger et bryggers, et badeværelse og et disponibelt rum. Udestuen skal også fremhæves, og i hele sommerhalvåret bliver det en helt naturlig del af hjemmet.

Foruden stueplanet råder I over to separate førstesalsafsnit med henholdsvis et værelse og et disponibelt rum samt tre værelser, et badeværelse og et disponible rum.

Den fabelagtige have er forsynet med hele seks terrasser, hvor I kan slå jer ned og nyde den smukke, velvalgte beplantning. Her er alt fra guldregn og blåregn, syrener og rosenbede til store grantræer og en velplejet græsplæne. Fortil er der en runddel, og bagerst på grundens 1.710 kvadratmeter finder I store udbygninger, der eksempelvis kan tjene til lager. Mulighederne er mange
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 203 m2
Kælder 5 m2
Antal rum 8
Etager 3
Grund 1710 m2
Carport 77 m2
Udhus 5 m2
Drivhus 9 m2
Lager/værksted 96 m2
Sagsnummer BOSR2254
Type Villa
Opført 1934
Energimærke C

Sebastian Rasmussen

Indehaver - ejendomsmægler, MDE Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering