Luk fuldskærm
Stadion Alle 2, 7600 Struer
Når man ankommer til gårdspladsen foran villaen, Stadion Alle 2, får man med det samme det indtryk, at her er en villa og en grund udover det sædvanlige!

Den stilfulde villa der er tegnet af lokal arkitekt og opført i 2004, fremstår indbydende med sine sprossede vinduer, klassiske tagsten og smukke mursten. Der er ialt ca. 220 kvm under tag, heraf 196 kvm godt indrettet boligareal, samt udhus og overdækket terrasse.

Grunden er udlagt i stor gårdsplads og grønne arealer med bevoksning, hvor man ofte møder områdets vilde dyr, som fx råvildt, harer og fasaner. De 5427 kvm giver den perfekte ramme til, at bo i den dejlige natur men alligevel er beliggenheden i forlængelse af Stentofterne ideel til, på få minutter, at nå byens liv i form af skole, daginstitutioner, indkøb og charmerende gågade miljø og havnefront i Struer.

Huset er opført i gode og gedigne materialer, der kan blandt andet nævnes Unoform inventar til køkkenet og de 2 badeværelser, vedligeholdelses venlige Hvidbjerg vinduer, huset er fuldmuret og der er klinkegulve med gulvvarme i hele huset.

Fra indretningen kan nævnes, at der er en skøn forsænket stue med kig over terræn, 2 badeværelser, stort soveværelse, 2 badeværelser, overdækket terrasse og mulighed for, at indrette sig med skønne uderum overalt på grunden.

Huset ligger ugenert og i meget rolige omgivelser, det perfekte sted at trække sig tilbage til når arbejdsdagen er slut. Der er indbygget under samme tag som beboelsen et godt udhus. Der er fra villa og grunden godt kig udover terræn, blandt andet mod Kilen.

Lyder denne unikke villa med den smukke beliggenhed som det perfekte boligmatch for dig er Liselotte og Mogens i BoligOne ikke længere væk end en telefon eller en mail - vi er klar til en fremvisning.

Velkommen på Stadion Alle 2.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 196 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 5427 m2
Sagsnummer 801-2620
Type Villa
Opført 2004
Energimærke C

Mogens Kragh

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering