Luk fuldskærm
Spurvevej 19, 4171 Glumsø
Leder du efter en god etplansvilla i et attraktivt område i Glumsø, bør du tage et kig på Spurvevej 19.

Villaen byder på en rolig beliggenhed på en lukket villavej, hvorfra du vil være tæt på skole, idrætshal og daginstitution. Glumsø Station ligger ca. 2 km væk, og her fører regionale togafgange jer videre ud i landet med bl.a. direkte forbindelse til København. Derudover rummer byen indkøbsmuligheder, bager, frisør, bibliotek, biograf, slagter og tankstation.

Boligen, der er på 108 kvadratmeter, indeholder en god entre/fordelingsgang, der giver adgang til alle boligens opholdsrum, en stor stue i åben forbindelse med huset køkken-alrum. Køkkenet er et JKE køkken fra 2011 med el-gulvarme og kompositbordplade.

Dertil kommer et flot badeværelse renoveret i 2015 med bruseniche, 3 gode værelser, hvoraf det mindste i dag er indrettet som kontor, og et godt bryggers med plads til vaskefaciliteter og egen indgang.

Ude får du glæde af en god have, omkranset af hæk og med hyggelig beplantning som giver liv i haven. Dertil venter en god lukket sydvendt terrasse, hvor sommerdagene kan nydes i ro og mag.
Derudover er der et godt værksted/skur, isoleret depotrum med god hylde- og opbevaringsplads og en carport hvor bilen kan holde i tørvejr.

Book en fremvisning på vores hjemmeside eller tlf. 21 122 123.

Information om boligen

Bolig 108 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 825 m2
Udhus 49 m2
Sagsnummer 2736-678
Type Villa
Opført / Ombygget 1987
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering