Luk fuldskærm
Sofievej 112 1, 9000 Aalborg
Højtbeliggende her midt i Vejgaard med fantastisk udsigt over Aalborg finder du denne rummelige og billige 3 værelses lejlighed på hele 96 kvm. i en pæn og velholdt ejendom med elevator lige til døren og særdeles gode parkeringsforhold. Der er busstop lige ved ejendommen og hvad enten turen går til Aalborg C - Vejgaard Bymidte - Universitetet m.m. er du i cykelafstand til det hele. Udover den regulære bolig får du adgang til din egen store altan med adgang til ekstra lille udhus/skur.

Lejligheden byder på en rummelig entre. Stort garderoberum. Soveværelse med indbyggede skabe med skydelåger. Pænt lyst køkken med hvide skabselementer. Rummelig stue med udgang til den store altan. Desuden stort gæsteværelse/spisestue.

Lejligheden har flotte parketgulve, som er velegnet til afslibning samt lyse ludbeh. trælofter overalt.

Lejligheden kan overtages når som helst - ring 20 33 55 50 for en uforpligtende fremvisning.

Information om boligen

Bolig 96 m2
Antal rum 3
Etager 1
Sagsnummer 843-1355
Type Ejerlejlighed
Opført 1963
Energimærke C

Mogens Vinther

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering