Luk fuldskærm
Søstrædet 22, 4180 Sorø
Ønsker du dig en indflytningsklar etplansvilla med pæn tilstandsrapport, så er denne bolig det helt rigtige valg.
God beliggenhed i det attraktive og børnevenlige kvarter vest for Tuel Sø med meget kort afstand til de skønne omgivelser ved søen, stiforbindelser til Sorø Centrum og Sorø Sønderskov. Indenfor få hundrede meter finder du flere supermarkeder og daginstitution. 1,5 km til nærmeste skole. Få min. til motorvejstilkørslen.Boligen, der indeholder 4 værelser, er opført i gule sten og har fået nyt tag i 2018. Boligen fremstår særdeles rummelig og praktisk indrettet og har parketgulve i alle opholdsrum. Nyt badeværelse fra 2021. Dejligt stort spisekøkken.
Dejlig sydvendt lukket have med stor ugenert terrasse og plæne. Carport og to udhuse.
Boligen Indeholder: Entré med garderobeskab. Stort spisekøkken centralt i huset. Renoveret gæstetoilet. Soveværelse med skabsvæg. Stor vinkelstue med parketgulv med vinduesparti og udgang til terrassen. Tre gode værelser med parketgulv. Flot nyt badeværelse fra 2021 med bruseniche og væghængt toilet. Bryggers med klinkegulv, vaskemaskine og tørretumbler samt naturgasfyr.
En virkelig stemningsfyldt bolig med en rigtig god beliggenhed.Sorø er kendt for sine naturskønne omgivelser med mange søer og skove. Sorø gode trafikforbindelser med togforbindelse med 49 minutter til København og Odense, samt tilkørsel til Vesmotorvejen umiddelbart nord for byen. Byen byder på Akademihaven, gymnasium, daginstitutioner samt både privat skole og offentlige folkeskoler. Gode indkøbsmuligheder samt museer, biograf, to musiksteder med levende musik, sportsklubber og et rigt foreningsliv.

Information om boligen

Bolig 116 m2
Antal rum 5
Etager 1
Grund 676 m2
Udhus 20 m2
Sagsnummer 2736-537
Type Villa
Opført 1972
Energimærke D

Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering