Luk fuldskærm
Søndervang 14, 4700 Næstved
For enden af en lukket villavej, godt placeret i Næstved, kan I nu blive ejere af denne moderniserede rødstensvilla med et gennemgående lyst look. Her skal I ikke bekymre jer om andet end at pakke flyttekasserne ud.

Villaen, der er beliggende på en 666 kvm stor grund, indeholder i stueplan, en flot entre med trappe til 1. sal, et lille gæstetoilet samt et flot og moderne køkken med spiseafdeling, der ligger i fin forenelighed med stuen. Køkkenet er i lyse materialer med integrerede hvidevarer og flotte, moderne grebsfrie elementer. I spiseafdelingen finder I desuden nedgang til kælderen.
I den store indretningsvenlige stue er I sikret et godt lysindfald fra de store vinduer og her finder I udgang til en sydvendt udestue, der ligeledes har et godt lysindfald og udgang til haven.

På 1. salen er der en lille repos og to gode værelser, mens kælderen blandt andet byder på direkte adgang udefra via en lille entre, et bryggers samt flot renoveret badeværelse og et rum med skabsvæg.

Ude venter der jer en lukket have i et roligt kvarter. Forhaven er stilfuldt anlagt med fliser og flot beplantning samt en god garage/carport og skur. I haven bag huset kan I glæde jer over en nem, lukket og ugenert have med god plads til børnenes leg.

Beliggenheden er helt i top og med kort afstand til skole, institutioner og indkøb, vil det være muligt at spare lidt tid i hverdagen. Derudover kan I glæde jer over en kort gå afstand til den flotte havnepromenade.

Lyder denne moderniserede villa som noget for jer, så book en fremvisning på 21 122 123.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 108 m2
Kælder 51 m2
Antal rum 4
Etager 0
Grund 666 m2
Garage 27 m2
Sagsnummer 2736-688
Type Villa
Opført 1952
Energimærke C

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering