Luk fuldskærm
Søndermarksvej 7 3 tv, 4200 Slagelse
Leder du efter en lys og venlig bolig, så kunne denne moderniserede 4-værelses lejlighed med 3 altaner måske være noget for dig.

Lejligheden fremstår indflytningsklar og der er mulighed for hurtig overtagelse.

Beliggenheden er i top med det meste lige i nærheden, ligesom der er et godt stisystem, der forbinder området med både indkøbsmuligheder, skole og daginstitution. På Søndermarksvej findes der buslinje, som kører til Slagelse Station og centrum, hvor Vestsjællandscentret og byens gågader venter med butikker og caféer. Derudover er der gode parkeringsmuligheder til egen bil ved ejendommen og Slagelse Lystskov er beliggende inden for gåafstand.

Med sine 111 velindrettede kvm, byder lejligheden på en rummelig entrè, der fint fordeler lejlighedens rum og giver dig god mulighed for opbevaringplads.
Lejligheden indeholder desuden et flot lyst køkken med god plads til spiseafdeling, et godt badeværelse, der fremstår moderniseret. Badeværelset er med god brusekabine og der er vaskesølje til vaskefaciliteter. Derudover indeholder lejligheden 3 gode værelser med store vinduespartier, hvoraf 2 af værelser har egen altan med udsigt udover ejerforeningens fællesarealer.
I den store indretningsvenlige og lyse stue kan du nemt indrette dig med en hyggelig sofaafdeling og glæde dig over udgang til stuens sydvendte altan, hvor der venter en skøn udsigt til grønt område.


Til sidst får du glæde af et godt disponibelt rum, hvor der er god plads til opbevaring.


Lyder denne 4-værelses lejlighed som noget for dig - Så kontakt os på tlf. 60 55 41 82 og få en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 111 m2
Antal rum 4
Etager 1
Sagsnummer 2853-034
Type Ejerlejlighed
Opført 1971
Energimærke C

Magnus Kristensen

Ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering