Luk fuldskærm
Søndergade 88, 4700 Næstved
*** SÆLGER GIVER KR 50.000,- TIL TILSKUD TIL EVT VARMEPUMPE ***

I finder denne hyggelige og meget charmerende villa i fredelige omgivelser i den lille landsby Agerup. Fra boligen er der kort og sikker cykelvej til Ll Næstved Skole afd. Hyllinge.

Stil- og smagsfulde rammer venter jer indenfor mens udeområdet, der er i en klasse helt for sig selv, blandt andet byder på en nem have med gammel beplantning og mange hyggekroge. Fra haven er der den skønneste udsigt til marker samt en god carport og ikke mindst en dejlig havepavillion, der oser af romantik og hygge.

Allerede fra gårdspladsen tager denne flotte røde ejendom med bindingsværk og stråtag sig både indbydende og smuk.

Ejendommen er løbende blevet istandsat og vedligeholdt og fremstår i rigtig flot stand.

Indenfor indeholder ejendommen i stueplan en stor og rummelig entrè, et godt bryggers samt et flot badeværelse med brus. Dertil kommer det rummelige køkken, holdt i en flot landlig stil. Køkkenet ligger i åben forbindelse til huset store stue, hvorfra der er udgang til en god stor og hyggelig terrasse og til den flotte have.

På 1 salen møder jer en møblerbar repos, et stort soveværelse med dejlig udsigt til gadekæret, et mindre værelse samt et disponibelt rum, der i dag er indrettet som værelse.

Ejendommen fremstår med fritlagt loftbjælker og i stueplan er der gulvvarme.

Er I på udkig efter noget ganske særligt - noget unikt og med en beliggenhed, der byder på landlig charme når det er bedst, så snyd ikke jer selv for at se denne dejlige ejendom.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

Information om boligen

Bolig 150 m2
Antal rum 3
Etager 0
Grund 858 m2
Sagsnummer 2736-640
Type Villa
Opført 1850
Energimærke D

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering