Luk fuldskærm
Slettevej 103, 4160 Herlufmagle
I et børnevenligt område i den mindre by Gelsted ligger dette velholdte rækkehus i 1½ plan, hvor I kan se frem til en god udsigt over området. I kvarteret er en fælles stor legeplads og boldbane. Tilmed får I glæde af en velindrettet planløsning med 2 værelser, med mulighed for etablering af flere, samt en skøn baggård/terrasse.

Gelsted er placeret omkring otte kilometer nord for Næstved, hvortil der er busforbindelse. I nærmiljøet finder I indkøbsmuligheder i Netto, og de yngste børn kan passes i daginstitutionen under 500 meter fra adressen. Når det er skoletid, har Herlufmagle faciliteterne foruden sportshal og friluftsbad.

Den velindrettede bolig indeholder en dejlig lys entre, hvor der er plads til opbevaring af sko og overtøj. Herefter træder du ind i et pænt og lyst køkken-alrum, hvor køkkenet er i pæne lyse materialer. I alrummet er der plads til en god spiseplads for hele familien og familiens gæster samt en udgang til en skøn sydvendt terrasse, hvor aftensolen kan nydes. I stueetagen får du desuden glæde af et flot badeværelse med gulvvarme, et godt værelse og et godt bryggers med installation til vaskemaskine og tørretumbler samt bord- og skabsplads.

På førstesalen kommer du op til en hyggelig og stor stue, hvor du vil have god udsigt over området, samt mulighed for at etablere ekstra værelse. Førstesalen indeholder allerede et godt værelse, som eventuelt kan anvendes som kontor eller børneværelse.

Grunden byder på 210 m², som er anlagt med fliser både for og bag. Dertil 2 udhuse, som evt. kan anvendes til opbevaring af haveredskaber, grill m.m.

Lyder dette velbeliggende rækkehus som noget for dig, så kontakt os gerne for en fremvisning på tlf. 21 122 123

Information om boligen

Bolig 110 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 210 m2
Udhus 10 m2
Udhus 8 m2
Sagsnummer 2736-574
Type Villa
Opført 1981
Energimærke B

Lars Eriksen

Indehaver, ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering