Luk fuldskærm
Slagelse Landevej 184, 4241 Vemmelev
Leder du efter en landvilla beliggende i skønne og grønne omgivelser, hvor du samtidig har kort afstand til motorvej og by?
Så kunne Slagelse Landevej 184 måske være lige det du søger.

Denne skønne bolig byder på en fantastisk og stor have med udsigt til marker og Vårby Å, og med to fliseterrasser mod både øst og vest er der rig mulighed for at nyde det smukke landskab.

Boligen er opbygget i to plan, hvor stueplan består af en rummelig entre med adgang til det flotte badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Fra entreen kan du tilgå til den hyggelige stue med brændeovn, og fra stuen kan man nemt komme ind til værelset, som let kan indrettes til vinkelstue, hvis dette ønskes. Her venter også et lyst køkken med god plads til spisebord, og fra køkkenet er der adgang til et praktisk bryggers.

Fra værelset på stueplan kan man tage trappen op til 1. sal, hvor der er to værelser af god størrelse. Fra det ene værelse har du adgang til en stor altan, hvor de varme sommeraftener kan nydes.

Beliggenheden er optimal med nem adgang til motorvejen og tæt på både Slagelse og Vemmelev, men samtidig er man omgivet af den skønne natur. Fra adressen kan du se frem til kun ca. fem minutters kørsel til indkøbsmuligheder og skole i både Vemmelev og Slagelse.

Herudover kan det nævnes, at der også venter en god garage på 50 kvadratmeter med et tilhørende udhus.

Ring til os på tlf. 60 55 41 82 og book en fremvisning allerede idag.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter

ÅBENT HUS

04 juni 14:00 - 15:00

Information om boligen

Bolig 134 m2
Antal rum 4
Etager 2
Grund 2135 m2
Udhus 17
Garage 50 m2
Skur 20 m2
Sagsnummer 2853-107
Type Villa
Opført / Ombygget 1900 / 2006
Energimærke C

Magnus Kristensen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver med Tryghedsmærke


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering