Luk fuldskærm
Skovbrynet 60 2 th, 4700 Næstved
Leder du efter en lys og rummelig lejlighed, der er lige til at flytte ind i og med en attraktiv lav boligudgift, så er vi glade for at kunne præsentere dig for denne flotte lejlighed beliggende i den eftertragtede andelsboligforening i Skovbrynet.

Lejligheden er beliggende på 2. sal med en fantastisk udsigt fra begge sider. Du bosætter dig her tæt på både Næstved Centrum, Næstved Storcenter, stationen og ikke mindst ligger Herlufsholmskoven og Susåen i gåafstand fra lejligheden. Dagligvarerbutikker og offentlig parkering er i gåafstand fra boligen.

Straks du træder ind i lejlighedens fordelingsgang fornemmer du rummeligheden og de store lyse rum. Lejligheden fremtræder i pæn og moderne stand med blandt andet nyslebne gulve og et flot køkken i åben forbindelse til lejlighedens spisekøkken. Køkkenet er holdt i hvide elementer og afsluttes af en flot massiv bordplade. Der er gode overskabe og masser af bordplads til hverdagens køkkenaktiviter. Der er naturligvis også skabt god plads til både vaskemaskine og opvaskemaskine i køkkenet.

Indretningen er optimal for parret eller den enlige og indeholder et stort køkken i åben forbindelse til spisestuen, et stort soveværelse, en rummelig entre med skabsplads samt en god solfyldt stue med et glasparti i hele stuens bredde. Der er direkte adgang til lejlighedens altan fra stuen. Altanen fremstår med praktiske glasskydelåger, så der er god mulighed for fuld udnyttelse af altanen året rundt uanset vejret.

Derudover indeholder lejligheden et fint og funktionelt lille badeværelse, der er fint istandsat med moderne mørke klinker. Der er bruseniche i badeværelset.

Overalt i lejligheden er der flotte nyslebne parketgulve og pudsede lofter.

Der medfølger lille kælderrum til lejligheden.

Book os allerede i dag for en fremvisning.

Information om boligen

Bolig 73 m2
Antal rum 2
Etager 1
Sagsnummer 2736-981
Type Andelsbolig
Opført / Ombygget 1960
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering