Luk fuldskærm
Skovbrynet 54 st tv, 4700 Næstved
Nu kan du blive den næste ejer af en af Skovbrynets eftertragtede stuelejligheder med en skøn lukket altan.

Lejligheden kan overtages hurtigt og fremstår i original stand.

Lejligheden er på 71 kvm og er fordelt med en god rummelig stue, med udgang til den skønne sydvest vendt altan, hvorfra der er en dejlig udsigt mod grønt område.
Derudover rummer lejligheden et lille toilet med brus, et køkken med malede elementer og god spiseafdeling samt en rummelig entre med skabe og et stort soveværelse ligeledes med skabe.

Skovbrynet er blandt andet kendt for sin lave månedlige boligafgift, den gode beliggenhed tæt på skov, indkøb, storcenter, offentlig transport samt midtbyen. Dertil kommer at, de velindrettede boliger, der er beliggende i en velrenommeret andelsforening, der har styr på driften og kan bryste sig af at have egen vicevært, så udeområdet er en fornøjelse at færdes i.

Der medfølger godt tørt kælderrum og mulighed for parkering lige uden for døren.

Vi er klar alle ugens dage til at vise dig denne bolig, så kontakt os for en fremvisning på tlf. 21 122 123
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 71 m2
Antal rum 2
Etager 0
Sagsnummer 2736-783
Type Andelsbolig
Opført 1962
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering