Luk fuldskærm
Skovbrynet 34 2 th, 4700 Næstved
Hvis du leder efter en lys og rummelig lejlighed, der er indflytningsklar og hvor boligudgiften er lav, så kunne denne bolig måske være den helt rigtige for dig.

Lejligheden er velbeliggende på 2. sal i den eftertragtede andelsboligforening Skovbrynet, der kan prale af en sund økonomi, og velordnede forhold - så du kan glæde dig over en meget lav månedlig boligafgift og en skøn bolig med en fantastisk udsigt!

Lejligheden fremstår i pæn stand med en dejlig stor sydvestvendt altan med god udsigt mod Herlufsholm Stadion. I tillæg kan du glæde dig over en beliggenhed tæt på både Næstved Centrum, Næstved Storcenter, stationen og ikke mindst ligger Herlufsholmskoven og Susåen er i gåafstand fra lejligheden. Fra adressen har du desuden indkøbsmuligheder inden for en radius af blot 500 meter.

Lejligheden indeholder en god og rummelig entrè, et flot lyst køkken i åben forbindelse til en fin spiseafdeling, et stort soveværelse samt en stor lys stue og et godt badeværelse.
Køkkenet er udstyret med matchende hårde hvidevarer herunder også egen vaskemaskine. Fra lejlighedens store lyse stue, der vender mod sydvest, strømmer sollyset ind af det store vinduesparti i stuens fulde bredde. Fra stuen er der direkte udgang til den skønne altan, der er udstyret med et godt stort glasparti, der kan skydes til side på de lune sommerdage.

Lejlighedens badeværelse er fint og funktionelt med de oprindelige fine mosaik klinker på gulvet. Øvrige gulve i lejligheden er trægulve og både vægge og lofter fremtræder i lyse farver.

Det er tilladt at holde indekatte i foreningen og der medfølger eget kælderrum, fælles cykelkælder og dørtelefon med kamera.

Udenområdet er velholdt og fremstår indbydende med bordebænke sæt og en lille legeplads til børnene. Lige uden for lejligheden er der masser af parkeringspladser.

Information om boligen

Bolig 71 m2
Antal rum 2
Etager 0
Lukket altan 8 m2
Kælderrum 5 m2
Altan 8 m2
Sagsnummer 2736-699
Type Andelsbolig
Opført 1962
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering