Luk fuldskærm
Skovbrynet 16 st th, 4700 Næstved
Hvis du leder efter en lys og rummelig lejlighed, der er indflytningsklar og hvor boligudgiften er lav, så kunne denne bolig måske være den helt rigtige for dig.

Lejligheden er velbeliggende i stueplan i den eftertragtede andelsboligforening Skovbrynet, der kan prale af en sund økonomi, og velordnede forhold - så du kan glæde dig over en meget lav månedlig boligafgift og en skøn bolig!

Lejligheden fremstår i pæn stand med flot køkken og en dejlig stor sydvestvendt altan med god udsigt mod Herlufsholm Stadion. I tillæg kan du glæde dig over en beliggenhed tæt på både Næstved Centrum, Næstved Storcenter, stationen og ikke mindst ligger Herlufsholmskoven og Susåen er i gåafstand fra lejligheden. Fra adressen har du desuden indkøbsmuligheder inden for en radius af blot 500 meter.

Lejligheden indeholder en god og rummelig entrè med stort skydedørsskab. Fra entrèen er der adgang til alle lejlighedens øvrige rum. Du får et fint lyst IKEA køkken i åben forbindelse til en hyggelig spisestue, et dejligt værelse samt et stort soveværelse med skabsvæg. I lejlighedens store lyse stue er der god plads til indretning af en hyggelig sofaafdeling. Stuen vender mod sydvest og sollyset strømmer ind af det store vinduesparti i stuens fulde bredde. Fra stuen er der direkte udgang til den skønne altan, der er udstyret med et godt stort glasparti, der kan skydes til side på de lune sommerdage.

Lejlighedens badeværelse er fint og funktionelt med en god bruseniche.

Der er i dag væg-til-væg tæpper i lejligheden. Under tæpperne er der træ gulv også i køkken/spisestue. Alle lofter er hvidmalede.

Det er tilladt at holde indekatte i foreningen og der medfølger eget kælderrum og fælles cykelkælder

Udenområdet er velholdt og fremstår indbydende med bordebænke æt og en lille legeplads til børnene. Lige uden for lejligheden er der masser af parkeringspladser

Information om boligen

Bolig 86 m2
Antal rum 3
Etager 0
Altan 8 m2
Sagsnummer 2736-826
Type Andelsbolig
Opført 1962
Energimærke C

Gitte Køtter

Salg & Vurdering


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering