Luk fuldskærm
Skovbakken 6, 4560 Vig
Drømmer du om et sommerhus, hvor du kan nyde den danske sommer på en af landets bedste badestrande? Så er dette charmerende sommerhus i Vig det perfekte sted for dig! Beliggende kun en kort gåtur fra stranden, og tæt på den smukke Jyderup Skov med utallige naturskønne stier, er dette sommerhus en oase for naturelskere og strandentusiaster.

Vig er kendt som et eftertragtet feriested for sommerhusejere, og området leverer den ultimative kombination af naturskønhed, kulturelle oplevelser og dagligdags bekvemmeligheder. Med kun én times kørsel fra København, kan du nemt nyde roen i naturen og blive ladt op af Odsherreds skønhed.

På en imponerende grund på hele 1.967 kvm vil du og din familie have masser af plads til at samles og opleve den uspolerede naturgrund med smuk beplantning, en hyggelig hængegynge, bålplads og skønne terrasser. Dette sommerhus har sjæl og charme, og her vil I føle jer hjemme fra det øjeblik, I træder ind ad døren.

I stuen kan I starte dagen med en kop kaffe, mens morgensolen titter ind gennem vinduet, og i de køligere tider kan I varme jer ved brændeovnen. Senere på dagen kan I nyde eftermiddags- og aftensolen i opholds- og spisestuen, hvor I har direkte adgang til en overdækket terrasse med udsigt til den smukke have.

Sommerhuset byder på to hyggelige værelser, et køkken med en charmerende stalddør, der fører ud til en lille morgenterrasse og udhuse til haveredskaber, værktøj, brændsel, cykler og årets høst af æbler. Der er også en praktisk mellemgang med skabe samt et badeværelse med bruser og vaskemaskine/tørretumbler, der fuldender denne charmerende sommeroase.

Så tag skridtet og realisér din drøm om et sommerhus i Vig, hvor du kan skabe uforglemmelige minder sammen med familie og venner.

Information om boligen

Bolig 78 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 1967 m2
Carport 20 m2
Udhus 12 m2
Sagsnummer AA-56
Type Fritidshus
Opført / Ombygget 1960 / 1966
Energimærke

Stine Kronvold

Indehaver - Ejendomsmægler & Valuar, MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering