Luk fuldskærm
Skolevej 38, 7570 Vemb
For enden af Skolevej i Bur, som er en lukket og rolig villavej, finder du denne 1. plans villa, som er godt udnyttet med en god planløsning, som kun ligger ca. 13. km. fra centrum af Holstebro, og 600 meter fra stationen i Bur, hvor der er gode togforbindelse til henholdsvis Holstebro og Vemb/Ulfborg.

Huset er vel udnyttet, og har tilhørende dejlig lukket have på 860 kvm., og er beliggende tæt på sti til mindre offentligt skovområde, samt børnepasning. Er opført i rødbrune mursten og trævinduer, og er renoveret med nyere tagrender og nedløbsrør samt vedligeholdelsesfri Ivarplank på udhæng fra 2014.
Her får du hele 144 bolig kvm, som indeholder:

Bryggers som er renoveret i 2021, med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Rummelig lyst køkken/alrum, med tilhørende viktualier rum, god spise plads og med udgang til have/terrasse. Stor stue med brændeovn og udgang til have/terrasse. Stuen har oprindelig en vinkel, denne er lavet om til et disp. rum / værelse, med let skillevæg, som ikke er godkendt til beboelse. Herudover forgang samt gæstetoilet som er renoveret i 2019.
I den anden ende af huset, finder du 2 fornuftige værelser samt soveværelse med faste skabe og husets badeværelse som står i oprindelig stand.
Til huset hører carport/overdækning som ligger i forbindelse med garage og værksted/fyrrerum. Derudover er der brændeskur, havedam samt en dejlig have, hvor der er mulighed for at lave flere gode uderum.
Huset bliver opvarmet med træpille, hvor der er installeret ny pillefyr i 2006, samt brændeovn i stuen som er skiftet i 2005.

På Skolevej 38, får du en velbeliggende villa med kort afstand til henholdsvis Holstebro og Vemb, hvor du i Vemb finder flere specialbutikker, dagligvarebutik, samt skole til 7 kl.
Er du til et mindre velfungerende lokalsamfund, hvor du har let til børnepasning og naturskønne områder, så er Skolevej 38 i Bur et rigtig godt bud på din næste bolig.
Kunne du tænke dig at se nærmere på denne bolig, så kontakt Mette, Liselotte eller Mogens hos BoligOne.
Bestil fremvisning
Hent dokumenter
Giv et bud på boligen

Information om boligen

Bolig 144 m2
Antal rum 4
Etager 1
Grund 860 m2
Garage 35 m2
Sagsnummer 802-0044
Type Villa
Opført 1979
Energimærke E

Mette Kirstine Ørts Josephsen

Ejendomsmægler MDE


Vil du sælge din bolig?

Ved du hvor meget din bolig er værd? Et hvert godt boligsalg starter med en realistisk vurdering af din bolig og samtidigt rådgiver vi dig om at træffe de rigtige valg når boligen skal sættes til salg. Vi kan tilbyde mange års erfaring med køb, salg og rådgivning om boligsalg, hvilket sikrer dig en tryg bolighandel.


Bestil salgsvurdering